bakkerijtechniek bvba

Contactgegevens bakkerijtechniek bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data bakkerijtechniek bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

bakkerijtechniek bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rozenberg 85, Mol, 2400, België

Telefoon (phone): 32.14.314941 32.14.314941

Fax (fax): 32.14.314868 32.14.314868

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) bakkerijtechniek bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "bakkerijtechniek bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "bakkerijtechniek bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van bakkerijtechniek bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen bakkerijtechniek bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of bakkerijtechniek bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees bakkerijtechniek bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti bakkerijtechniek bvba
Products information bakkerijtechniek bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01130737304
Ondernemingsnummer: 7068572998
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in bakkerijtechniek bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor bakkerijtechniek bvba
(Get full report from official database of BE for bakkerijtechniek bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor bakkerijtechniek bvba
Addition kinds of activities for bakkerijtechniek bvba

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
519104. Paardensport | Equestrian equipment
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
50510403. Kwik | Mercury
73810100. Wachtdiensten | Guard services

Werken bij bakkerijtechniek bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in bakkerijtechniek bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor bakkerijtechniek bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for bakkerijtechniek bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

Zoek naar antwoorden van bakkerijtechniek bvba in sociale netwerken
Look for responds of bakkerijtechniek bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor bakkerijtechniek bvba. Laat een reactie achter voor bakkerijtechniek bvba. bakkerijtechniek bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for bakkerijtechniek bvba. Leave a respond for bakkerijtechniek bvba. bakkerijtechniek bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie bakkerijtechniek bvba op de google maps. Adres en contacten bakkerijtechniek bvba
Location of bakkerijtechniek bvba on the google maps. Address and contacts of bakkerijtechniek bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come bakkerijtechniek bvba bakkerijtechniek bvba: ID2 | C.G.S.L.B. - LA POSTE | CORSO REIZEN | ERIC VAN DEPUTTE | JEC ASBL

Other related companies as bakkerijtechniek bvba: ID2 | C.G.S.L.B. - LA POSTE | CORSO REIZEN | ERIC VAN DEPUTTE | JEC ASBL

bakkerijtechniek bvba is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is bakkerijtechniek bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01130737304. Het bedrijf bakkerijtechniek bvba bevindt zich op het adres: Rozenberg 85, Mol, 2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in bakkerijtechniek bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van bakkerijtechniek bvba is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van bakkerijtechniek bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van bakkerijtechniek bvba, openstaande posities, locatie van bakkerijtechniek bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

bakkerijtechniek bvba is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is bakkerijtechniek bvba, company assigned to the tax number BE01130737304. The company bakkerijtechniek bvba is located at the address: Rozenberg 85, Mol, 2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in bakkerijtechniek bvba were not found.
The main activity of bakkerijtechniek bvba is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of bakkerijtechniek bvba is not available. You also can look at reviews of bakkerijtechniek bvba, open positions, location of bakkerijtechniek bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over bakkerijtechniek bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf bakkerijtechniek bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about bakkerijtechniek bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company bakkerijtechniek bvba, employees, financial statistics.