aucune

Contactgegevens aucune: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data aucune: address, phone, fax, email, website, opening hours

aucune

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue des anemones, marche en famenne, belgique, 6900, België

Telefoon (phone): 0496/264963 (+32-0496/264963) 0496/264963 (+32-0496/264963)

Fax (fax): +32 (69) 928-79-84 +32 (69) 928-79-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) aucune: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "aucune"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "aucune"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van aucune, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen aucune. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of aucune, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees aucune. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti aucune
Products information aucune

BTW identificatienummer (tax): BE06603027343
Ondernemingsnummer: 3738616943
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in aucune zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor aucune
(Get full report from official database of BE for aucune)

Aanvulling soorten activiteiten voor aucune
Addition kinds of activities for aucune

275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
39539900. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies

Werken bij aucune: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in aucune: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor aucune. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for aucune. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van aucune in sociale netwerken
Look for responds of aucune in social networks

Lees alle opmerkingen voor aucune. Laat een reactie achter voor aucune. aucune bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for aucune. Leave a respond for aucune. aucune on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie aucune op de google maps. Adres en contacten aucune
Location of aucune on the google maps. Address and contacts of aucune

Andere gerelateerde bedrijven als come aucune aucune: Adapta | Stassen J Ets | TRANSPOL | BUREAU INSURAG | ANNIE DELAUNOIS

Other related companies as aucune: Adapta | Stassen J Ets | TRANSPOL | BUREAU INSURAG | ANNIE DELAUNOIS

aucune is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is aucune, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06603027343. Het bedrijf aucune bevindt zich op het adres: rue des anemones, marche en famenne, belgique, 6900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in aucune zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van aucune is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van aucune is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van aucune, openstaande posities, locatie van aucune op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

aucune is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is aucune, company assigned to the tax number BE06603027343. The company aucune is located at the address: rue des anemones, marche en famenne, belgique, 6900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in aucune were not found.
The main activity of aucune is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of aucune is not available. You also can look at reviews of aucune, open positions, location of aucune on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over aucune, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf aucune, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about aucune, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company aucune, employees, financial statistics.