Art-And-Site

Contactgegevens Art-And-Site: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art-And-Site: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art-And-Site

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place del Porte 20, Brussels, 1060, België

Telefoon (phone): 322 5360 810 322 5360 810

Fax (fax): 322 5389327 322 5389327

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art-And-Site: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art-And-Site"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art-And-Site"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art-And-Site, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art-And-Site. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art-And-Site, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art-And-Site. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art-And-Site
Products information Art-And-Site

BTW identificatienummer (tax): BE07129272460
Ondernemingsnummer: 8795623779
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Art-And-Site zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art-And-Site
(Get full report from official database of BE for Art-And-Site)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art-And-Site
Addition kinds of activities for Art-And-Site

23710103. Petten, vacht | Caps, fur
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
72130202. Coat levering | Coat supply
73310000. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services

Werken bij Art-And-Site: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art-And-Site: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art-And-Site. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art-And-Site. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

Zoek naar antwoorden van Art-And-Site in sociale netwerken
Look for responds of Art-And-Site in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art-And-Site. Laat een reactie achter voor Art-And-Site. Art-And-Site bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art-And-Site. Leave a respond for Art-And-Site. Art-And-Site on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art-And-Site op de google maps. Adres en contacten Art-And-Site
Location of Art-And-Site on the google maps. Address and contacts of Art-And-Site

Andere gerelateerde bedrijven als come Art-And-Site Art-And-Site: Goldfinger | MAISON PETIT SPORTS | Robaye P | Claire | FRITUUR LYDIA

Other related companies as Art-And-Site: Goldfinger | MAISON PETIT SPORTS | Robaye P | Claire | FRITUUR LYDIA

Art-And-Site is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art-And-Site, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129272460. Het bedrijf Art-And-Site bevindt zich op het adres: Place del Porte 20, Brussels, 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Art-And-Site zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art-And-Site is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art-And-Site is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art-And-Site, openstaande posities, locatie van Art-And-Site op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Art-And-Site is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art-And-Site, company assigned to the tax number BE07129272460. The company Art-And-Site is located at the address: Place del Porte 20, Brussels, 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Art-And-Site were not found.
The main activity of Art-And-Site is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Art-And-Site is not available. You also can look at reviews of Art-And-Site, open positions, location of Art-And-Site on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art-And-Site, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art-And-Site, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art-And-Site, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art-And-Site, employees, financial statistics.