APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL

Contactgegevens APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Deportes 123, VERVIERS, 4800, België

Telefoon (phone): 32 87 29 21 75 32 87 29 21 75

Fax (fax): 32 87 29 21 71 32 87 29 21 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL
Products information APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08531951904
Ondernemingsnummer: 7661560058
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL
(Get full report from official database of BE for APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL
Addition kinds of activities for APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL

355906. ovens | Kilns
361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
519103. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
20119907. Worsten, uit vlees geslacht op het terrein | Sausages, from meat slaughtered on site
27520702. Tags, gelithografeerd | Tags, lithographed
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
38619907. Stereopticons | Stereopticons
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'

Werken bij APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. Laat een reactie achter voor APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. Leave a respond for APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL. APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL op de google maps. Adres en contacten APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL
Location of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL on the google maps. Address and contacts of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL: MINNEN G ZAKENKANTOOR | DCG Klimacomfort | PLANCQ GEORGES & RENE | HUIS 'T HOEVEKEN | Verbrugghe Marc

Other related companies as APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL: MINNEN G ZAKENKANTOOR | DCG Klimacomfort | PLANCQ GEORGES & RENE | HUIS 'T HOEVEKEN | Verbrugghe Marc

APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08531951904. Het bedrijf APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Deportes 123, VERVIERS, 4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 264,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, openstaande posities, locatie van APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, company assigned to the tax number BE08531951904. The company APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL is located at the address: Rue des Deportes 123, VERVIERS, 4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 264,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL were not found.
The main activity of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL is not available. You also can look at reviews of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, open positions, location of APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APPLIED QUALITY TECHNOLOGIES EUROPE SPRL, employees, financial statistics.