AngeWeb

Contactgegevens AngeWeb: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AngeWeb: address, phone, fax, email, website, opening hours

AngeWeb

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Elisabeth 57, Tournai, Hainaut B-7500, België

Telefoon (phone): 32 69 226272 32 69 226272

Fax (fax): +32 (71) 529-41-93 +32 (71) 529-41-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AngeWeb: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AngeWeb"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AngeWeb"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AngeWeb, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AngeWeb. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AngeWeb, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AngeWeb. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AngeWeb
Products information AngeWeb

BTW identificatienummer (tax): BE03054443359
Ondernemingsnummer: 2519134521
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AngeWeb zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AngeWeb
(Get full report from official database of BE for AngeWeb)

Aanvulling soorten activiteiten voor AngeWeb
Addition kinds of activities for AngeWeb

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
025200. Kip eieren | Chicken eggs
201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
13899918. Rennen, snijden en trekken van kappen, buizen en staven | Running, cutting, and pulling casings, tubes and rods
28210403. Koolteerharsen | Coal tar resins
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij AngeWeb: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AngeWeb: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AngeWeb. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AngeWeb. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van AngeWeb in sociale netwerken
Look for responds of AngeWeb in social networks

Lees alle opmerkingen voor AngeWeb. Laat een reactie achter voor AngeWeb. AngeWeb bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AngeWeb. Leave a respond for AngeWeb. AngeWeb on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AngeWeb op de google maps. Adres en contacten AngeWeb
Location of AngeWeb on the google maps. Address and contacts of AngeWeb

Andere gerelateerde bedrijven als come AngeWeb AngeWeb: Bernadette Cornet | ZONKLAAR | T.C. DE RIDDER | CHAFFOTEAUX & MAURY | LUC VANDEPUTTE

Other related companies as AngeWeb: Bernadette Cornet | ZONKLAAR | T.C. DE RIDDER | CHAFFOTEAUX & MAURY | LUC VANDEPUTTE

AngeWeb is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AngeWeb, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03054443359. Het bedrijf AngeWeb bevindt zich op het adres: Avenue Elisabeth 57, Tournai, Hainaut B-7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AngeWeb zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AngeWeb is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AngeWeb is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AngeWeb, openstaande posities, locatie van AngeWeb op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AngeWeb is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AngeWeb, company assigned to the tax number BE03054443359. The company AngeWeb is located at the address: Avenue Elisabeth 57, Tournai, Hainaut B-7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AngeWeb were not found.
The main activity of AngeWeb is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AngeWeb is not available. You also can look at reviews of AngeWeb, open positions, location of AngeWeb on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AngeWeb, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AngeWeb, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AngeWeb, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AngeWeb, employees, financial statistics.