ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.

Contactgegevens ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Praetstraat 22, Antwerpen, 2660, België

Telefoon (phone): 32 9 225 52 02 32 9 225 52 02

Fax (fax): 32 9 225 49 16 32 9 225 49 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.
Products information ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05139648437
Ondernemingsnummer: 1062347412
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.
(Get full report from official database of BE for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.
Addition kinds of activities for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.

322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
361300. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
28139902. aërosolen | Aerosols
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
79991503. Plezier Rit | Amusement ride

Werken bij ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. Laat een reactie achter voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. Leave a respond for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.. ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. op de google maps. Adres en contacten ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.
Location of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. on the google maps. Address and contacts of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.: Caestecker Ph | YANNICK MALFAIT | Appels J | WALTER VANLERBERGHE | MAISON ISRAR INTERN.

Other related companies as ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V.: Caestecker Ph | YANNICK MALFAIT | Appels J | WALTER VANLERBERGHE | MAISON ISRAR INTERN.

ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139648437. Het bedrijf ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. bevindt zich op het adres: Van Praetstraat 22, Antwerpen, 2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., openstaande posities, locatie van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., company assigned to the tax number BE05139648437. The company ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. is located at the address: Van Praetstraat 22, Antwerpen, 2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. were not found.
The main activity of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. is not available. You also can look at reviews of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., open positions, location of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V., employees, financial statistics.