Analogica Soft

Contactgegevens Analogica Soft: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Analogica Soft: address, phone, fax, email, website, opening hours

Analogica Soft

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJzerenmolenstraa 28/03, Heverlee, 3001, België

Telefoon (phone): 32 486 305292 32 486 305292

Fax (fax): +32 (55) 419-44-30 +32 (55) 419-44-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Analogica Soft: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Analogica Soft"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Analogica Soft"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Analogica Soft, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Analogica Soft. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Analogica Soft, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Analogica Soft. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Analogica Soft
Products information Analogica Soft

BTW identificatienummer (tax): BE03896820068
Ondernemingsnummer: 4981994628
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Analogica Soft zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Analogica Soft
(Get full report from official database of BE for Analogica Soft)

Aanvulling soorten activiteiten voor Analogica Soft
Addition kinds of activities for Analogica Soft

628999. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive

Werken bij Analogica Soft: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Analogica Soft: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Analogica Soft. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Analogica Soft. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Analogica Soft in sociale netwerken
Look for responds of Analogica Soft in social networks

Lees alle opmerkingen voor Analogica Soft. Laat een reactie achter voor Analogica Soft. Analogica Soft bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Analogica Soft. Leave a respond for Analogica Soft. Analogica Soft on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Analogica Soft op de google maps. Adres en contacten Analogica Soft
Location of Analogica Soft on the google maps. Address and contacts of Analogica Soft

Andere gerelateerde bedrijven als come Analogica Soft Analogica Soft: BOULANGERIE LOUIS | Cairn-Terrier Club VZW | Onnockx Funerarium | ETABLISSEMENTS HERMAND SPRL | DEBOGRO

Other related companies as Analogica Soft: BOULANGERIE LOUIS | Cairn-Terrier Club VZW | Onnockx Funerarium | ETABLISSEMENTS HERMAND SPRL | DEBOGRO

Analogica Soft is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Analogica Soft, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03896820068. Het bedrijf Analogica Soft bevindt zich op het adres: IJzerenmolenstraa 28/03, Heverlee, 3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Analogica Soft zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Analogica Soft is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Analogica Soft is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Analogica Soft, openstaande posities, locatie van Analogica Soft op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Analogica Soft is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Analogica Soft, company assigned to the tax number BE03896820068. The company Analogica Soft is located at the address: IJzerenmolenstraa 28/03, Heverlee, 3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Analogica Soft were not found.
The main activity of Analogica Soft is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Analogica Soft is not available. You also can look at reviews of Analogica Soft, open positions, location of Analogica Soft on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Analogica Soft, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Analogica Soft, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Analogica Soft, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Analogica Soft, employees, financial statistics.