Amigo Reizen b.v.b.a.

Contactgegevens Amigo Reizen b.v.b.a.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amigo Reizen b.v.b.a.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amigo Reizen b.v.b.a.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijheid 131, Hoogstraten, Antwerpen 2320, België

Telefoon (phone): 32-14-635-830 32-14-635-830

Fax (fax): 32-14-638-031 32-14-638-031

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amigo Reizen b.v.b.a.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amigo Reizen b.v.b.a."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amigo Reizen b.v.b.a."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amigo Reizen b.v.b.a., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amigo Reizen b.v.b.a.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amigo Reizen b.v.b.a., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amigo Reizen b.v.b.a.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amigo Reizen b.v.b.a.
Products information Amigo Reizen b.v.b.a.

BTW identificatienummer (tax): BE08709381103
Ondernemingsnummer: 7722534179
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Amigo Reizen b.v.b.a. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amigo Reizen b.v.b.a.
(Get full report from official database of BE for Amigo Reizen b.v.b.a.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amigo Reizen b.v.b.a.
Addition kinds of activities for Amigo Reizen b.v.b.a.

207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait

Werken bij Amigo Reizen b.v.b.a.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amigo Reizen b.v.b.a.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amigo Reizen b.v.b.a.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amigo Reizen b.v.b.a.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • Student Billing (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    _

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zoek naar antwoorden van Amigo Reizen b.v.b.a. in sociale netwerken
Look for responds of Amigo Reizen b.v.b.a. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amigo Reizen b.v.b.a.. Laat een reactie achter voor Amigo Reizen b.v.b.a.. Amigo Reizen b.v.b.a. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amigo Reizen b.v.b.a.. Leave a respond for Amigo Reizen b.v.b.a.. Amigo Reizen b.v.b.a. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amigo Reizen b.v.b.a. op de google maps. Adres en contacten Amigo Reizen b.v.b.a.
Location of Amigo Reizen b.v.b.a. on the google maps. Address and contacts of Amigo Reizen b.v.b.a.

Andere gerelateerde bedrijven als come Amigo Reizen b.v.b.a. Amigo Reizen b.v.b.a.: OTTEVAERE | AARSCHOTS TRANSPORT- EN DISTRIBUTIECENTER NV | Neerhof | HAIR DESIGN | JEAN-LOUIS DEMOLDER

Other related companies as Amigo Reizen b.v.b.a.: OTTEVAERE | AARSCHOTS TRANSPORT- EN DISTRIBUTIECENTER NV | Neerhof | HAIR DESIGN | JEAN-LOUIS DEMOLDER

Amigo Reizen b.v.b.a. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amigo Reizen b.v.b.a., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08709381103. Het bedrijf Amigo Reizen b.v.b.a. bevindt zich op het adres: Vrijheid 131, Hoogstraten, Antwerpen 2320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Amigo Reizen b.v.b.a. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amigo Reizen b.v.b.a. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amigo Reizen b.v.b.a. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amigo Reizen b.v.b.a., openstaande posities, locatie van Amigo Reizen b.v.b.a. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amigo Reizen b.v.b.a. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amigo Reizen b.v.b.a., company assigned to the tax number BE08709381103. The company Amigo Reizen b.v.b.a. is located at the address: Vrijheid 131, Hoogstraten, Antwerpen 2320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Amigo Reizen b.v.b.a. were not found.
The main activity of Amigo Reizen b.v.b.a. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Amigo Reizen b.v.b.a. is not available. You also can look at reviews of Amigo Reizen b.v.b.a., open positions, location of Amigo Reizen b.v.b.a. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amigo Reizen b.v.b.a., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amigo Reizen b.v.b.a., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amigo Reizen b.v.b.a., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amigo Reizen b.v.b.a., employees, financial statistics.