ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Contactgegevens ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 80, rue des Francs, 1040 BRUSSELS,, België

Telefoon (phone): 32 2 735 63 92 32 2 735 63 92

Fax (fax): 32 2 734 67 95 32 2 734 67 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Products information ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE06405548095
Ondernemingsnummer: 1441650390
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Addition kinds of activities for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
799911. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
07830103. Snoeien, sierstruik | Pruning services, ornamental bush
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric

Werken bij ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

Zoek naar antwoorden van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Laat een reactie achter voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Leave a respond for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Location of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: DEXIA | ANDREAS ADRIAENS | COIFFURE GERARD | W. EYLENBOSCH | FRITERIE LA BOUSTIFAILLE

Other related companies as ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: DEXIA | ANDREAS ADRIAENS | COIFFURE GERARD | W. EYLENBOSCH | FRITERIE LA BOUSTIFAILLE

ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06405548095. Het bedrijf ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS bevindt zich op het adres: 80, rue des Francs, 1040 BRUSSELS,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, openstaande posities, locatie van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, company assigned to the tax number BE06405548095. The company ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is located at the address: 80, rue des Francs, 1040 BRUSSELS,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS were not found.
The main activity of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, open positions, location of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, employees, financial statistics.