ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Private companiesMotor Freight Transportation • ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Contactgegevens ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 80, rue des Francs, 1040 BRUSSELS,, België

Telefoon (phone): 32 2 735 63 92 32 2 735 63 92

Fax (fax): 32 2 734 67 95 32 2 734 67 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Products information ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE02375762939
Ondernemingsnummer: 9558349609
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Addition kinds of activities for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
444900. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
24480100. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
31729904. Tabakzakken | Tobacco pouches
51990411. Garen, niet | Yarns, nec

Werken bij ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

Zoek naar antwoorden van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Laat een reactie achter voor ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. Leave a respond for ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS. ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS
Location of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: S.C.S. | KVC LUSTIGE WIELRIJDERS | Claeys B | Coninx Nico | Marchand Fran?oise

Other related companies as ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS: S.C.S. | KVC LUSTIGE WIELRIJDERS | Claeys B | Coninx Nico | Marchand Fran?oise

ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02375762939. Het bedrijf ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS bevindt zich op het adres: 80, rue des Francs, 1040 BRUSSELS,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 649,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, openstaande posities, locatie van ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, company assigned to the tax number BE02375762939. The company ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is located at the address: 80, rue des Francs, 1040 BRUSSELS,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 649,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS were not found.
The main activity of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, open positions, location of ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX KOUPRIANOFF & PARTNERS, employees, financial statistics.