Adis

Contactgegevens Adis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Leopold II 99, BRUXELLES-MOLENBEEK-SAINT-JEAN, BRU 1080, België

Telefoon (phone): 32 2 428 46 21 32 2 428 46 21

Fax (fax): 32 2 424 28 34 32 2 424 28 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adis
Products information Adis

BTW identificatienummer (tax): BE03511749267
Ondernemingsnummer: 2230468750
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Adis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adis
(Get full report from official database of BE for Adis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adis
Addition kinds of activities for Adis

26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij Adis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adis. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van Adis in sociale netwerken
Look for responds of Adis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adis. Laat een reactie achter voor Adis. Adis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adis. Leave a respond for Adis. Adis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adis op de google maps. Adres en contacten Adis
Location of Adis on the google maps. Address and contacts of Adis

Andere gerelateerde bedrijven als come Adis Adis: HOLIDAY LAND | ANDRIES ETIENNE | MAISON LE GODETIA | ASSUBEL/ASSUBEL-ACCID. & DOMMAGES | G.M.X. SA

Other related companies as Adis: HOLIDAY LAND | ANDRIES ETIENNE | MAISON LE GODETIA | ASSUBEL/ASSUBEL-ACCID. & DOMMAGES | G.M.X. SA

Adis is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03511749267. Het bedrijf Adis bevindt zich op het adres: Boulevard Leopold II 99, BRUXELLES-MOLENBEEK-SAINT-JEAN, BRU 1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Adis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adis is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adis, openstaande posities, locatie van Adis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adis is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adis, company assigned to the tax number BE03511749267. The company Adis is located at the address: Boulevard Leopold II 99, BRUXELLES-MOLENBEEK-SAINT-JEAN, BRU 1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Adis were not found.
The main activity of Adis is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adis is not available. You also can look at reviews of Adis, open positions, location of Adis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adis, employees, financial statistics.