Activa Interim

Contactgegevens Activa Interim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Activa Interim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Activa Interim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tilleul 323, Evere, BRU 1140, België

Telefoon (phone): 32 2 243 78 70 32 2 243 78 70

Fax (fax): 32 2 243 78 78 32 2 243 78 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Activa Interim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Activa Interim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Activa Interim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Activa Interim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Activa Interim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Activa Interim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Activa Interim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Activa Interim
Products information Activa Interim

BTW identificatienummer (tax): BE07586303710
Ondernemingsnummer: 9955780029
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Activa Interim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Activa Interim
(Get full report from official database of BE for Activa Interim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Activa Interim
Addition kinds of activities for Activa Interim

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks

Werken bij Activa Interim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Activa Interim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Activa Interim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Activa Interim. Looking for open vacancies in other companies

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van Activa Interim in sociale netwerken
Look for responds of Activa Interim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Activa Interim. Laat een reactie achter voor Activa Interim. Activa Interim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Activa Interim. Leave a respond for Activa Interim. Activa Interim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Activa Interim op de google maps. Adres en contacten Activa Interim
Location of Activa Interim on the google maps. Address and contacts of Activa Interim

Andere gerelateerde bedrijven als come Activa Interim Activa Interim: Crispy-Products Ets | Mertens R | KONINKLIJKE PHILACLUB | MILLENNIUM CARS | GERRIT VANOBBERGHEN

Other related companies as Activa Interim: Crispy-Products Ets | Mertens R | KONINKLIJKE PHILACLUB | MILLENNIUM CARS | GERRIT VANOBBERGHEN

Activa Interim is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Activa Interim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07586303710. Het bedrijf Activa Interim bevindt zich op het adres: Rue du Tilleul 323, Evere, BRU 1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Activa Interim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Activa Interim is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Activa Interim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Activa Interim, openstaande posities, locatie van Activa Interim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Activa Interim is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Activa Interim, company assigned to the tax number BE07586303710. The company Activa Interim is located at the address: Rue du Tilleul 323, Evere, BRU 1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Activa Interim were not found.
The main activity of Activa Interim is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Activa Interim is not available. You also can look at reviews of Activa Interim, open positions, location of Activa Interim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Activa Interim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Activa Interim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Activa Interim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Activa Interim, employees, financial statistics.