ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV
Private companiesFurniture and Fixtures • ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV

Contactgegevens ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 2 BUS 338, ANTWERP, ANTWERP, 2018, België

Telefoon (phone): 3232316037 3232316037

Fax (fax): +32 (9) 308-68-23 +32 (9) 308-68-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV
Products information ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV

BTW identificatienummer (tax): BE01637756347
Ondernemingsnummer: 5543121337
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV
(Get full report from official database of BE for ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV
Addition kinds of activities for ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV

20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
25310203. Kerken, kerk | Pews, church
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
39159901. Diamantpunten voor phonograph naalden | Diamond points for phonograph needles
50130106. Automotive hardware | Automotive hardware
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
79991405. Vissen meren en pieren, operatie | Fishing lakes and piers, operation

Werken bij ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV in sociale netwerken
Look for responds of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. Laat een reactie achter voor ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. Leave a respond for ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV. ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV op de google maps. Adres en contacten ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV
Location of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV on the google maps. Address and contacts of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV: BAKKERIJ GUNTER | CASSIS | Delcoeur | ELS SEGHERS | HUIS 'T LEGUMEKE

Other related companies as ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV: BAKKERIJ GUNTER | CASSIS | Delcoeur | ELS SEGHERS | HUIS 'T LEGUMEKE

ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01637756347. Het bedrijf ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 2 BUS 338, ANTWERP, ANTWERP, 2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, openstaande posities, locatie van ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, company assigned to the tax number BE01637756347. The company ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 2 BUS 338, ANTWERP, ANTWERP, 2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV were not found.
The main activity of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV is not available. You also can look at reviews of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, open positions, location of ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABITTAN ABRASIVES AND COLOR ME NV, employees, financial statistics.