Cereghetti Y

Contactgegevens Cereghetti Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cereghetti Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cereghetti Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place d'Autreppe 4; 7802; Ath (Ormeignies), België

Telefoon (phone): 069 68 92 40 (+32-069 68 92 40) 069 68 92 40 (+32-069 68 92 40)

Fax (fax): +32 (87) 814-85-23 +32 (87) 814-85-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cereghetti Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cereghetti Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cereghetti Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cereghetti Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cereghetti Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cereghetti Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cereghetti Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cereghetti Y
Products information Cereghetti Y

BTW identificatienummer (tax): BE06183349609
Ondernemingsnummer: 3538665771
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Cereghetti Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cereghetti Y
(Get full report from official database of BE for Cereghetti Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cereghetti Y
Addition kinds of activities for Cereghetti Y

5181. Bier en aal | Beer and ale
315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
20489901. Karnemelkemulsie voor dierlijk voedsel | Buttermilk emulsion for animal food
24991603. Drijvende dokken, hout | Floating docks, wood
32290203. Optische glazen blanks | Optical glass blanks
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
75320101. Bekleding en versiering, automotive | Upholstery and trim shop, automotive

Werken bij Cereghetti Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cereghetti Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cereghetti Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cereghetti Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van Cereghetti Y in sociale netwerken
Look for responds of Cereghetti Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cereghetti Y. Laat een reactie achter voor Cereghetti Y. Cereghetti Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cereghetti Y. Leave a respond for Cereghetti Y. Cereghetti Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cereghetti Y op de google maps. Adres en contacten Cereghetti Y
Location of Cereghetti Y on the google maps. Address and contacts of Cereghetti Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Cereghetti Y Cereghetti Y: ADMIN. DIRECTE BELAST. | MAURICE PIRARD | VANRENTERGHEM | INDIGO D?CORATION | SERGE LOMBART

Other related companies as Cereghetti Y: ADMIN. DIRECTE BELAST. | MAURICE PIRARD | VANRENTERGHEM | INDIGO D?CORATION | SERGE LOMBART

Cereghetti Y is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cereghetti Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06183349609. Het bedrijf Cereghetti Y bevindt zich op het adres: Place d'Autreppe 4; 7802; Ath (Ormeignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Cereghetti Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cereghetti Y is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cereghetti Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cereghetti Y, openstaande posities, locatie van Cereghetti Y op de kaart.

Cereghetti Y is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cereghetti Y, company assigned to the tax number BE06183349609. The company Cereghetti Y is located at the address: Place d'Autreppe 4; 7802; Ath (Ormeignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Cereghetti Y were not found.
The main activity of Cereghetti Y is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cereghetti Y is not available. You also can look at reviews of Cereghetti Y, open positions, location of Cereghetti Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cereghetti Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cereghetti Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cereghetti Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cereghetti Y, employees, financial statistics.