ABB POWER GENERATION GROUP LTD

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • ABB POWER GENERATION GROUP LTD
Private companiesLeather and Leather Products • ABB POWER GENERATION GROUP LTD

Contactgegevens ABB POWER GENERATION GROUP LTD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABB POWER GENERATION GROUP LTD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABB POWER GENERATION GROUP LTD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 489, BRUSSELS, IP-IT B-1050, België

Telefoon (phone): 32 2 642 3000 32 2 642 3000

Fax (fax): 32 2 642 3601 32 2 642 3601

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABB POWER GENERATION GROUP LTD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABB POWER GENERATION GROUP LTD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABB POWER GENERATION GROUP LTD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABB POWER GENERATION GROUP LTD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABB POWER GENERATION GROUP LTD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABB POWER GENERATION GROUP LTD
Products information ABB POWER GENERATION GROUP LTD

BTW identificatienummer (tax): BE09480621337
Ondernemingsnummer: 7430297851
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ABB POWER GENERATION GROUP LTD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD
(Get full report from official database of BE for ABB POWER GENERATION GROUP LTD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD
Addition kinds of activities for ABB POWER GENERATION GROUP LTD

289902. zuren | Acids
509101. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij ABB POWER GENERATION GROUP LTD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABB POWER GENERATION GROUP LTD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van ABB POWER GENERATION GROUP LTD in sociale netwerken
Look for responds of ABB POWER GENERATION GROUP LTD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Laat een reactie achter voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD. ABB POWER GENERATION GROUP LTD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Leave a respond for ABB POWER GENERATION GROUP LTD. ABB POWER GENERATION GROUP LTD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABB POWER GENERATION GROUP LTD op de google maps. Adres en contacten ABB POWER GENERATION GROUP LTD
Location of ABB POWER GENERATION GROUP LTD on the google maps. Address and contacts of ABB POWER GENERATION GROUP LTD

Andere gerelateerde bedrijven als come ABB POWER GENERATION GROUP LTD ABB POWER GENERATION GROUP LTD: Vandenbossche | LANA | Vanzeir M | GARAGE DE VOS-TALBOOM | WILLY KEFER

Other related companies as ABB POWER GENERATION GROUP LTD: Vandenbossche | LANA | Vanzeir M | GARAGE DE VOS-TALBOOM | WILLY KEFER

ABB POWER GENERATION GROUP LTD is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABB POWER GENERATION GROUP LTD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480621337. Het bedrijf ABB POWER GENERATION GROUP LTD bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 489, BRUSSELS, IP-IT B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABB POWER GENERATION GROUP LTD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABB POWER GENERATION GROUP LTD is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABB POWER GENERATION GROUP LTD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABB POWER GENERATION GROUP LTD, openstaande posities, locatie van ABB POWER GENERATION GROUP LTD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABB POWER GENERATION GROUP LTD is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABB POWER GENERATION GROUP LTD, company assigned to the tax number BE09480621337. The company ABB POWER GENERATION GROUP LTD is located at the address: AVENUE LOUISE 489, BRUSSELS, IP-IT B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABB POWER GENERATION GROUP LTD were not found.
The main activity of ABB POWER GENERATION GROUP LTD is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABB POWER GENERATION GROUP LTD is not available. You also can look at reviews of ABB POWER GENERATION GROUP LTD, open positions, location of ABB POWER GENERATION GROUP LTD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABB POWER GENERATION GROUP LTD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABB POWER GENERATION GROUP LTD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABB POWER GENERATION GROUP LTD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABB POWER GENERATION GROUP LTD, employees, financial statistics.