AB Creations nv

Contactgegevens AB Creations nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB Creations nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB Creations nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 140 Waregem, WVL 8790, België

Telefoon (phone): 61393482441Fax (+32-61393482441Fax) 61393482441Fax (+32-61393482441Fax)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB Creations nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB Creations nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB Creations nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB Creations nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB Creations nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB Creations nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB Creations nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB Creations nv
Products information AB Creations nv

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in AB Creations nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB Creations nv
(Get full report from official database of BE for AB Creations nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB Creations nv
Addition kinds of activities for AB Creations nv

138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
382301. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
20230100. Baby formules | Baby formulas
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
33550103. Draad, aluminium: gemaakt in walsen | Wire, aluminum: made in rolling mills
35599918. Optische lensmachines | Optical lens machinery
51599901. varkenshaar | Bristles

Werken bij AB Creations nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB Creations nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB Creations nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB Creations nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

Zoek naar antwoorden van AB Creations nv in sociale netwerken
Look for responds of AB Creations nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB Creations nv. Laat een reactie achter voor AB Creations nv. AB Creations nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB Creations nv. Leave a respond for AB Creations nv. AB Creations nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB Creations nv op de google maps. Adres en contacten AB Creations nv
Location of AB Creations nv on the google maps. Address and contacts of AB Creations nv

Andere gerelateerde bedrijven als come AB Creations nv AB Creations nv: Mon Ton Son SPRL | COLRUYT | DANCE'S PASSION | IDEES SPECTACLE ORGANISATION | TOMEX

Other related companies as AB Creations nv: Mon Ton Son SPRL | COLRUYT | DANCE'S PASSION | IDEES SPECTACLE ORGANISATION | TOMEX

AB Creations nv is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB Creations nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf AB Creations nv bevindt zich op het adres: Stationsstraat 140 Waregem, WVL 8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AB Creations nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB Creations nv is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB Creations nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB Creations nv, openstaande posities, locatie van AB Creations nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB Creations nv is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB Creations nv, company assigned to the tax number BE03324157714. The company AB Creations nv is located at the address: Stationsstraat 140 Waregem, WVL 8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AB Creations nv were not found.
The main activity of AB Creations nv is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AB Creations nv is not available. You also can look at reviews of AB Creations nv, open positions, location of AB Creations nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB Creations nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB Creations nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB Creations nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB Creations nv, employees, financial statistics.