WILLIAM MERCER SA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • WILLIAM MERCER SA

Contactgegevens WILLIAM MERCER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLIAM MERCER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLIAM MERCER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Du Souverain 38, 1170 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 26 74 99 50 32 26 74 99 50

Fax (fax): 32 26 74 99 53 32 26 74 99 53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLIAM MERCER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLIAM MERCER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLIAM MERCER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLIAM MERCER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLIAM MERCER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLIAM MERCER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLIAM MERCER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLIAM MERCER SA
Products information WILLIAM MERCER SA

BTW identificatienummer (tax): BE04597473144
Ondernemingsnummer: 8037017822
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Legal counseling

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLIAM MERCER SA
(Get full report from official database of BE for WILLIAM MERCER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLIAM MERCER SA
Addition kinds of activities for WILLIAM MERCER SA

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
794801. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
50460202. Fonografen, munteenheid | Phonographs, coin-operated
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
51490802. Zuivelproducten, gedroogd of ingeblikt | Dairy products, dried or canned
67269902. Afgifte van het gezichtbedrag van de afgiftebewijs | Face amount installment certificate issuing
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec

Werken bij WILLIAM MERCER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLIAM MERCER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLIAM MERCER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLIAM MERCER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kontich - Mechelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van WILLIAM MERCER SA in sociale netwerken
Look for responds of WILLIAM MERCER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLIAM MERCER SA. Laat een reactie achter voor WILLIAM MERCER SA. WILLIAM MERCER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLIAM MERCER SA. Leave a respond for WILLIAM MERCER SA. WILLIAM MERCER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLIAM MERCER SA op de google maps. Adres en contacten WILLIAM MERCER SA
Location of WILLIAM MERCER SA on the google maps. Address and contacts of WILLIAM MERCER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLIAM MERCER SA WILLIAM MERCER SA: FLARASS SUITE HOTEL NV | ECRAN BVBA | De Laender | Van Hauwaert C BVBA | Banneux Ets

Other related companies as WILLIAM MERCER SA: FLARASS SUITE HOTEL NV | ECRAN BVBA | De Laender | Van Hauwaert C BVBA | Banneux Ets

WILLIAM MERCER SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLIAM MERCER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04597473144. Het bedrijf WILLIAM MERCER SA bevindt zich op het adres: Boulevard Du Souverain 38, 1170 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Legal counseling.
De hoofdactiviteit van WILLIAM MERCER SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLIAM MERCER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLIAM MERCER SA, openstaande posities, locatie van WILLIAM MERCER SA op de kaart.

WILLIAM MERCER SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLIAM MERCER SA, company assigned to the tax number BE04597473144. The company WILLIAM MERCER SA is located at the address: Boulevard Du Souverain 38, 1170 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Legal counseling.
The main activity of WILLIAM MERCER SA is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLIAM MERCER SA is not available. You also can look at reviews of WILLIAM MERCER SA, open positions, location of WILLIAM MERCER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLIAM MERCER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLIAM MERCER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLIAM MERCER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLIAM MERCER SA, employees, financial statistics.