SETR BELLSOUTH INTERN INC

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • SETR BELLSOUTH INTERN INC
Private companiesAmusement and Recreation Services • SETR BELLSOUTH INTERN INC

Contactgegevens SETR BELLSOUTH INTERN INC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SETR BELLSOUTH INTERN INC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SETR BELLSOUTH INTERN INC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Louise 65 BTE15, 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 25 33 34 11 32 25 33 34 11

Fax (fax): 32 25 39 24 10 32 25 39 24 10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SETR BELLSOUTH INTERN INC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SETR BELLSOUTH INTERN INC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SETR BELLSOUTH INTERN INC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SETR BELLSOUTH INTERN INC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SETR BELLSOUTH INTERN INC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SETR BELLSOUTH INTERN INC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SETR BELLSOUTH INTERN INC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SETR BELLSOUTH INTERN INC
Products information SETR BELLSOUTH INTERN INC

BTW identificatienummer (tax): BE04292877197
Ondernemingsnummer: 3780639648
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Auditing, international

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SETR BELLSOUTH INTERN INC
(Get full report from official database of BE for SETR BELLSOUTH INTERN INC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SETR BELLSOUTH INTERN INC
Addition kinds of activities for SETR BELLSOUTH INTERN INC

431100. Ons. | U.s. postal service
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
38250221. Radar testinstrumenten, elektrisch | Radar testing instruments, electric
73380000. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government
96219903. Spoorweg- en magazijncommissie, overheid | Railroad and warehouse commission, government

Werken bij SETR BELLSOUTH INTERN INC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SETR BELLSOUTH INTERN INC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SETR BELLSOUTH INTERN INC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SETR BELLSOUTH INTERN INC. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van SETR BELLSOUTH INTERN INC in sociale netwerken
Look for responds of SETR BELLSOUTH INTERN INC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SETR BELLSOUTH INTERN INC. Laat een reactie achter voor SETR BELLSOUTH INTERN INC. SETR BELLSOUTH INTERN INC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SETR BELLSOUTH INTERN INC. Leave a respond for SETR BELLSOUTH INTERN INC. SETR BELLSOUTH INTERN INC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SETR BELLSOUTH INTERN INC op de google maps. Adres en contacten SETR BELLSOUTH INTERN INC
Location of SETR BELLSOUTH INTERN INC on the google maps. Address and contacts of SETR BELLSOUTH INTERN INC

Andere gerelateerde bedrijven als come SETR BELLSOUTH INTERN INC SETR BELLSOUTH INTERN INC: HONDENKAPSALON 'T SNOETJE | SC SPRINT WEZEMBEEK OPPEM | Coserti SA | LIMBURGSE GALVANISATIE EN ELECTRO BETON NV | Defrise Gregory

Other related companies as SETR BELLSOUTH INTERN INC: HONDENKAPSALON 'T SNOETJE | SC SPRINT WEZEMBEEK OPPEM | Coserti SA | LIMBURGSE GALVANISATIE EN ELECTRO BETON NV | Defrise Gregory

SETR BELLSOUTH INTERN INC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SETR BELLSOUTH INTERN INC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292877197. Het bedrijf SETR BELLSOUTH INTERN INC bevindt zich op het adres: Av Louise 65 BTE15, 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 721,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Auditing, international.
De hoofdactiviteit van SETR BELLSOUTH INTERN INC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SETR BELLSOUTH INTERN INC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SETR BELLSOUTH INTERN INC, openstaande posities, locatie van SETR BELLSOUTH INTERN INC op de kaart.

SETR BELLSOUTH INTERN INC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SETR BELLSOUTH INTERN INC, company assigned to the tax number BE04292877197. The company SETR BELLSOUTH INTERN INC is located at the address: Av Louise 65 BTE15, 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 721,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Auditing, international.
The main activity of SETR BELLSOUTH INTERN INC is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SETR BELLSOUTH INTERN INC is not available. You also can look at reviews of SETR BELLSOUTH INTERN INC, open positions, location of SETR BELLSOUTH INTERN INC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SETR BELLSOUTH INTERN INC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SETR BELLSOUTH INTERN INC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SETR BELLSOUTH INTERN INC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SETR BELLSOUTH INTERN INC, employees, financial statistics.