CORONA SA

Contactgegevens CORONA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORONA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORONA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Metrologielaan 2, 1130 Brussel, België

Telefoon (phone): 32 22 44 22 22 32 22 44 22 22

Fax (fax): 32 22 16 15 15 32 22 16 15 15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORONA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORONA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORONA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORONA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORONA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORONA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORONA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORONA SA
Products information CORONA SA

BTW identificatienummer (tax): BE03373870849
Ondernemingsnummer: 9539123535
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Insurance

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORONA SA
(Get full report from official database of BE for CORONA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORONA SA
Addition kinds of activities for CORONA SA

02719900. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
22210309. taffetas | Taffetas
23610103. T-shirts en tops: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | T-shirts and tops: girls', children's, and infants'
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec

Werken bij CORONA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORONA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORONA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORONA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van CORONA SA in sociale netwerken
Look for responds of CORONA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORONA SA. Laat een reactie achter voor CORONA SA. CORONA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORONA SA. Leave a respond for CORONA SA. CORONA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORONA SA op de google maps. Adres en contacten CORONA SA
Location of CORONA SA on the google maps. Address and contacts of CORONA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CORONA SA CORONA SA: JEAN COLLAERT | OURTHE ET SOMME-DOYARDS | Peiffer A & Fils SA | Grenez D | JULES ROLAIN

Other related companies as CORONA SA: JEAN COLLAERT | OURTHE ET SOMME-DOYARDS | Peiffer A & Fils SA | Grenez D | JULES ROLAIN

CORONA SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORONA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03373870849. Het bedrijf CORONA SA bevindt zich op het adres: Metrologielaan 2, 1130 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Insurance.
De hoofdactiviteit van CORONA SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORONA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORONA SA, openstaande posities, locatie van CORONA SA op de kaart.

CORONA SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORONA SA, company assigned to the tax number BE03373870849. The company CORONA SA is located at the address: Metrologielaan 2, 1130 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Insurance.
The main activity of CORONA SA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CORONA SA is not available. You also can look at reviews of CORONA SA, open positions, location of CORONA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORONA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORONA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORONA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORONA SA, employees, financial statistics.