BANCA NAZION DEL LAVORO

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BANCA NAZION DEL LAVORO
Private companiesTextile Mill Products • BANCA NAZION DEL LAVORO

Contactgegevens BANCA NAZION DEL LAVORO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANCA NAZION DEL LAVORO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANCA NAZION DEL LAVORO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 66 Avenue Louise BTE 6, 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 25 13 76 10 32 25 13 76 10

Fax (fax): 32 25 13 18 02 32 25 13 18 02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANCA NAZION DEL LAVORO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANCA NAZION DEL LAVORO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANCA NAZION DEL LAVORO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANCA NAZION DEL LAVORO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANCA NAZION DEL LAVORO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANCA NAZION DEL LAVORO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANCA NAZION DEL LAVORO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANCA NAZION DEL LAVORO
Products information BANCA NAZION DEL LAVORO

BTW identificatienummer (tax): BE06341003417
Ondernemingsnummer: 8914825439
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Banks

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANCA NAZION DEL LAVORO
(Get full report from official database of BE for BANCA NAZION DEL LAVORO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANCA NAZION DEL LAVORO
Addition kinds of activities for BANCA NAZION DEL LAVORO

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages

Werken bij BANCA NAZION DEL LAVORO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANCA NAZION DEL LAVORO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANCA NAZION DEL LAVORO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANCA NAZION DEL LAVORO. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van BANCA NAZION DEL LAVORO in sociale netwerken
Look for responds of BANCA NAZION DEL LAVORO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANCA NAZION DEL LAVORO. Laat een reactie achter voor BANCA NAZION DEL LAVORO. BANCA NAZION DEL LAVORO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANCA NAZION DEL LAVORO. Leave a respond for BANCA NAZION DEL LAVORO. BANCA NAZION DEL LAVORO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANCA NAZION DEL LAVORO op de google maps. Adres en contacten BANCA NAZION DEL LAVORO
Location of BANCA NAZION DEL LAVORO on the google maps. Address and contacts of BANCA NAZION DEL LAVORO

Andere gerelateerde bedrijven als come BANCA NAZION DEL LAVORO BANCA NAZION DEL LAVORO: MARC DENOO | Bogaert L | GEPLAN | MATER DEI INSTITUUT | CHR. BRICHAU

Other related companies as BANCA NAZION DEL LAVORO: MARC DENOO | Bogaert L | GEPLAN | MATER DEI INSTITUUT | CHR. BRICHAU

BANCA NAZION DEL LAVORO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANCA NAZION DEL LAVORO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06341003417. Het bedrijf BANCA NAZION DEL LAVORO bevindt zich op het adres: 66 Avenue Louise BTE 6, 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van BANCA NAZION DEL LAVORO is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANCA NAZION DEL LAVORO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANCA NAZION DEL LAVORO, openstaande posities, locatie van BANCA NAZION DEL LAVORO op de kaart.

BANCA NAZION DEL LAVORO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANCA NAZION DEL LAVORO, company assigned to the tax number BE06341003417. The company BANCA NAZION DEL LAVORO is located at the address: 66 Avenue Louise BTE 6, 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of BANCA NAZION DEL LAVORO is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANCA NAZION DEL LAVORO is not available. You also can look at reviews of BANCA NAZION DEL LAVORO, open positions, location of BANCA NAZION DEL LAVORO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANCA NAZION DEL LAVORO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANCA NAZION DEL LAVORO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANCA NAZION DEL LAVORO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANCA NAZION DEL LAVORO, employees, financial statistics.