ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA

Contactgegevens ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driftweg 11, 8450 Bredene, België

Telefoon (phone): 32 59 32 20 23 32 59 32 20 23

Fax (fax): 32 59 33 07 00 32 59 33 07 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA
Products information ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03612823486
Ondernemingsnummer: 9063964843
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Consultants, financial analysis

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA
(Get full report from official database of BE for ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA
Addition kinds of activities for ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA

4741. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
283407. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
51490601. Dieetvoeding | Diet foods
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. Laat een reactie achter voor ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. Leave a respond for ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA. ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA op de google maps. Adres en contacten ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA
Location of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA on the google maps. Address and contacts of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA: WALTER VINGERHOETS | PIERRE JULES | E. NEVEN | Michele | STEPHAN VAN EVERBROECK

Other related companies as ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA: WALTER VINGERHOETS | PIERRE JULES | E. NEVEN | Michele | STEPHAN VAN EVERBROECK

ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03612823486. Het bedrijf ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA bevindt zich op het adres: Driftweg 11, 8450 Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 768,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Consultants, financial analysis.
De hoofdactiviteit van ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, openstaande posities, locatie van ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA op de kaart.

ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, company assigned to the tax number BE03612823486. The company ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA is located at the address: Driftweg 11, 8450 Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 768,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Consultants, financial analysis.
The main activity of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA is not available. You also can look at reviews of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, open positions, location of ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCOUNTANTSKANTOOR Y. BECUE BVBA, employees, financial statistics.