COTE D'AZUR- NORD SUD

Contactgegevens COTE D'AZUR- NORD SUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COTE D'AZUR- NORD SUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

COTE D'AZUR- NORD SUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dieudonn茅 Lef猫vre 2; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 425 41 91 (+32-02 425 41 91) 02 425 41 91 (+32-02 425 41 91)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COTE D'AZUR- NORD SUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COTE D'AZUR- NORD SUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COTE D'AZUR- NORD SUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COTE D'AZUR- NORD SUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COTE D'AZUR- NORD SUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COTE D'AZUR- NORD SUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COTE D'AZUR- NORD SUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COTE D'AZUR- NORD SUD
Products information COTE D'AZUR- NORD SUD

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in COTE D'AZUR- NORD SUD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COTE D'AZUR- NORD SUD
(Get full report from official database of BE for COTE D'AZUR- NORD SUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor COTE D'AZUR- NORD SUD
Addition kinds of activities for COTE D'AZUR- NORD SUD

209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
35370217. Vrachtwagens, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz. | Truck trailers, used in plants, docks, terminals, etc.
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories

Werken bij COTE D'AZUR- NORD SUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COTE D'AZUR- NORD SUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COTE D'AZUR- NORD SUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COTE D'AZUR- NORD SUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van COTE D'AZUR- NORD SUD in sociale netwerken
Look for responds of COTE D'AZUR- NORD SUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor COTE D'AZUR- NORD SUD. Laat een reactie achter voor COTE D'AZUR- NORD SUD. COTE D'AZUR- NORD SUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COTE D'AZUR- NORD SUD. Leave a respond for COTE D'AZUR- NORD SUD. COTE D'AZUR- NORD SUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COTE D'AZUR- NORD SUD op de google maps. Adres en contacten COTE D'AZUR- NORD SUD
Location of COTE D'AZUR- NORD SUD on the google maps. Address and contacts of COTE D'AZUR- NORD SUD

Andere gerelateerde bedrijven als come COTE D'AZUR- NORD SUD COTE D'AZUR- NORD SUD: Van Wouwe Steenhouwerij BVBA | ALDI | Eurosport NV | Dielman Martine BVBA | PAUL DEPR?

Other related companies as COTE D'AZUR- NORD SUD: Van Wouwe Steenhouwerij BVBA | ALDI | Eurosport NV | Dielman Martine BVBA | PAUL DEPR?

COTE D'AZUR- NORD SUD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COTE D'AZUR- NORD SUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf COTE D'AZUR- NORD SUD bevindt zich op het adres: Rue Dieudonn茅 Lef猫vre 2; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Storage. Producten gemaakt in COTE D'AZUR- NORD SUD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COTE D'AZUR- NORD SUD is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COTE D'AZUR- NORD SUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COTE D'AZUR- NORD SUD, openstaande posities, locatie van COTE D'AZUR- NORD SUD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COTE D'AZUR- NORD SUD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COTE D'AZUR- NORD SUD, company assigned to the tax number BE04346160888. The company COTE D'AZUR- NORD SUD is located at the address: Rue Dieudonn茅 Lef猫vre 2; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Storage. Products created in COTE D'AZUR- NORD SUD were not found.
The main activity of COTE D'AZUR- NORD SUD is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COTE D'AZUR- NORD SUD is not available. You also can look at reviews of COTE D'AZUR- NORD SUD, open positions, location of COTE D'AZUR- NORD SUD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COTE D'AZUR- NORD SUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COTE D'AZUR- NORD SUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COTE D'AZUR- NORD SUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COTE D'AZUR- NORD SUD, employees, financial statistics.