A. DE VIC nv

Contactgegevens A. DE VIC nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DE VIC nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DE VIC nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Helststraat 160; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 830 10 00; 03 877 39 99 (+32-03 830 10 00; 03 877 39 99) 03 830 10 00; 03 877 39 99 (+32-03 830 10 00; 03 877 39 99)

Fax (fax): 03 830 37 38; 03 887 53 33 (+32-03 830 37 38; 03 887 53 33) 03 830 37 38; 03 887 53 33 (+32-03 830 37 38; 03 887 53 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DE VIC nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DE VIC nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DE VIC nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DE VIC nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DE VIC nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DE VIC nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DE VIC nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DE VIC nv
Products information A. DE VIC nv

BTW identificatienummer (tax): BE05701599121
Ondernemingsnummer: 6772491455
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Removals; Removals (Material for) - Rental; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DE VIC nv
(Get full report from official database of BE for A. DE VIC nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DE VIC nv
Addition kinds of activities for A. DE VIC nv

147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
35770500. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil
50850103. Doos schudt | Box shooks
51220000. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies

Werken bij A. DE VIC nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DE VIC nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DE VIC nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DE VIC nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van A. DE VIC nv in sociale netwerken
Look for responds of A. DE VIC nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DE VIC nv. Laat een reactie achter voor A. DE VIC nv. A. DE VIC nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DE VIC nv. Leave a respond for A. DE VIC nv. A. DE VIC nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DE VIC nv op de google maps. Adres en contacten A. DE VIC nv
Location of A. DE VIC nv on the google maps. Address and contacts of A. DE VIC nv

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DE VIC nv A. DE VIC nv: Nothomb A | MEDIA SYSTEMS | ANNE DETAILLE | PEETERS PRODUKTIES | Alden Misolas

Other related companies as A. DE VIC nv: Nothomb A | MEDIA SYSTEMS | ANNE DETAILLE | PEETERS PRODUKTIES | Alden Misolas

A. DE VIC nv is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DE VIC nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05701599121. Het bedrijf A. DE VIC nv bevindt zich op het adres: Helststraat 160; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Removals; Removals (Material for) - Rental; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van A. DE VIC nv is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DE VIC nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DE VIC nv, openstaande posities, locatie van A. DE VIC nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. DE VIC nv is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DE VIC nv, company assigned to the tax number BE05701599121. The company A. DE VIC nv is located at the address: Helststraat 160; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Storage. List of products are Removals; Removals (Material for) - Rental; Trucks & vans - Hire.
The main activity of A. DE VIC nv is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DE VIC nv is not available. You also can look at reviews of A. DE VIC nv, open positions, location of A. DE VIC nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DE VIC nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DE VIC nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DE VIC nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DE VIC nv, employees, financial statistics.