A MEYS & ZONEN NV

Contactgegevens A MEYS & ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A MEYS & ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A MEYS & ZONEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lage Kaart 460; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 57 49; 03 653 22 11; 03 650 15 51 (+32-03 651 57 49; 03 653 22 11; 03 650 15 51) 03 651 57 49; 03 653 22 11; 03 650 15 51 (+32-03 651 57 49; 03 653 22 11; 03 650 15 51)

Fax (fax): 03 652 16 80 (+32-03 652 16 80) 03 652 16 80 (+32-03 652 16 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A MEYS & ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A MEYS & ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A MEYS & ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A MEYS & ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A MEYS & ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A MEYS & ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A MEYS & ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A MEYS & ZONEN NV
Products information A MEYS & ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06468444824
Ondernemingsnummer: 2661407470
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Removals; Transport - General; Archives - Destruction & conservation

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A MEYS & ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for A MEYS & ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A MEYS & ZONEN NV
Addition kinds of activities for A MEYS & ZONEN NV

209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
37310105. Hydrofoil schepen | Hydrofoil vessels
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
50649908. Naaimachines, huishoudelijk: elektrisch | Sewing machines, household: electric
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed

Werken bij A MEYS & ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A MEYS & ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A MEYS & ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A MEYS & ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

Zoek naar antwoorden van A MEYS & ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of A MEYS & ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A MEYS & ZONEN NV. Laat een reactie achter voor A MEYS & ZONEN NV. A MEYS & ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A MEYS & ZONEN NV. Leave a respond for A MEYS & ZONEN NV. A MEYS & ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A MEYS & ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten A MEYS & ZONEN NV
Location of A MEYS & ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of A MEYS & ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A MEYS & ZONEN NV A MEYS & ZONEN NV: BUFFET GOURMET | MARTIN VERCRUYSSE | Laboratoire A Marchand | BIGGER THE LOGO | LA RASSELI?RE

Other related companies as A MEYS & ZONEN NV: BUFFET GOURMET | MARTIN VERCRUYSSE | Laboratoire A Marchand | BIGGER THE LOGO | LA RASSELI?RE

A MEYS & ZONEN NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A MEYS & ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468444824. Het bedrijf A MEYS & ZONEN NV bevindt zich op het adres: Lage Kaart 460; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Removals; Transport - General; Archives - Destruction & conservation.
De hoofdactiviteit van A MEYS & ZONEN NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A MEYS & ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A MEYS & ZONEN NV, openstaande posities, locatie van A MEYS & ZONEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A MEYS & ZONEN NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A MEYS & ZONEN NV, company assigned to the tax number BE06468444824. The company A MEYS & ZONEN NV is located at the address: Lage Kaart 460; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Storage. List of products are Removals; Transport - General; Archives - Destruction & conservation.
The main activity of A MEYS & ZONEN NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A MEYS & ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of A MEYS & ZONEN NV, open positions, location of A MEYS & ZONEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A MEYS & ZONEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A MEYS & ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A MEYS & ZONEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A MEYS & ZONEN NV, employees, financial statistics.