@HOCS

Contactgegevens @HOCS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @HOCS: address, phone, fax, email, website, opening hours

@HOCS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Roosendael 125; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 347 45 45 (+32-02 347 45 45) 02 347 45 45 (+32-02 347 45 45)

Fax (fax): 02 347 60 15 (+32-02 347 60 15) 02 347 60 15 (+32-02 347 60 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @HOCS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@HOCS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@HOCS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @HOCS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @HOCS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @HOCS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @HOCS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @HOCS
Products information @HOCS

BTW identificatienummer (tax): BE05165740966
Ondernemingsnummer: 7424255371
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Data processing - Personal computers; Telecopiers & supplies; Data processing - Printers; Calculators; Data processing - Software

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @HOCS
(Get full report from official database of BE for @HOCS)

Aanvulling soorten activiteiten voor @HOCS
Addition kinds of activities for @HOCS

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
792299. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment
39490801. Bagatelle tafels | Bagatelle tables
50329904. Cement | Cement
50939905. Olie, afval | Oil, waste

Werken bij @HOCS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @HOCS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @HOCS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @HOCS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

Zoek naar antwoorden van @HOCS in sociale netwerken
Look for responds of @HOCS in social networks

Lees alle opmerkingen voor @HOCS. Laat een reactie achter voor @HOCS. @HOCS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @HOCS. Leave a respond for @HOCS. @HOCS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @HOCS op de google maps. Adres en contacten @HOCS
Location of @HOCS on the google maps. Address and contacts of @HOCS

Andere gerelateerde bedrijven als come @HOCS @HOCS: MAITE PARDO | Marina G | Kemele W | Sammels BVBA | STEPHAN WAGNER

Other related companies as @HOCS: MAITE PARDO | Marina G | Kemele W | Sammels BVBA | STEPHAN WAGNER

@HOCS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is @HOCS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05165740966. Het bedrijf @HOCS bevindt zich op het adres: Rue Roosendael 125; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Data processing - Personal computers; Telecopiers & supplies; Data processing - Printers; Calculators; Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van @HOCS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @HOCS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @HOCS, openstaande posities, locatie van @HOCS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

@HOCS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is @HOCS, company assigned to the tax number BE05165740966. The company @HOCS is located at the address: Rue Roosendael 125; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Office. List of products are Data processing - Personal computers; Telecopiers & supplies; Data processing - Printers; Calculators; Data processing - Software.
The main activity of @HOCS is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of @HOCS is not available. You also can look at reviews of @HOCS, open positions, location of @HOCS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over @HOCS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @HOCS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @HOCS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @HOCS, employees, financial statistics.