CORNELINE

Contactgegevens CORNELINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORNELINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORNELINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Demerstraat 9; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 089 79 15 79 (+32-089 79 15 79) 089 79 15 79 (+32-089 79 15 79)

Fax (fax): +32 (55) 858-87-30 +32 (55) 858-87-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORNELINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORNELINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORNELINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORNELINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORNELINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORNELINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORNELINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORNELINE
Products information CORNELINE

BTW identificatienummer (tax): BE03729003906
Ondernemingsnummer: 8212249755
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CORNELINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORNELINE
(Get full report from official database of BE for CORNELINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORNELINE
Addition kinds of activities for CORNELINE

20139910. Luncheon vlees, uit gekocht vlees | Luncheon meat, from purchased meat
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
22410110. wicking | Wicking
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets

Werken bij CORNELINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORNELINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORNELINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORNELINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

Zoek naar antwoorden van CORNELINE in sociale netwerken
Look for responds of CORNELINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORNELINE. Laat een reactie achter voor CORNELINE. CORNELINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORNELINE. Leave a respond for CORNELINE. CORNELINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORNELINE op de google maps. Adres en contacten CORNELINE
Location of CORNELINE on the google maps. Address and contacts of CORNELINE

Andere gerelateerde bedrijven als come CORNELINE CORNELINE: FLGREMATEX NV | NATUR'ELLE | Fautsch G | Welda NV | WERNER DEVLOO

Other related companies as CORNELINE: FLGREMATEX NV | NATUR'ELLE | Fautsch G | Welda NV | WERNER DEVLOO

CORNELINE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORNELINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03729003906. Het bedrijf CORNELINE bevindt zich op het adres: Demerstraat 9; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in CORNELINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORNELINE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORNELINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORNELINE, openstaande posities, locatie van CORNELINE op de kaart.

CORNELINE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORNELINE, company assigned to the tax number BE03729003906. The company CORNELINE is located at the address: Demerstraat 9; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - General. Products created in CORNELINE were not found.
The main activity of CORNELINE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CORNELINE is not available. You also can look at reviews of CORNELINE, open positions, location of CORNELINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORNELINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORNELINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORNELINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORNELINE, employees, financial statistics.