Ceulemans F

Contactgegevens Ceulemans F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceulemans F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceulemans F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herseltsesteenweg 159; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 56 67 09 (+32-016 56 67 09) 016 56 67 09 (+32-016 56 67 09)

Fax (fax): +32 (82) 954-10-30 +32 (82) 954-10-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceulemans F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceulemans F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceulemans F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceulemans F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceulemans F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceulemans F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceulemans F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceulemans F
Products information Ceulemans F

BTW identificatienummer (tax): BE05604095458
Ondernemingsnummer: 8104309082
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Ceulemans F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceulemans F
(Get full report from official database of BE for Ceulemans F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceulemans F
Addition kinds of activities for Ceulemans F

508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
07839904. Spuitdiensten, sierboom | Spraying services, ornamental tree
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents

Werken bij Ceulemans F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceulemans F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceulemans F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceulemans F. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Ceulemans F in sociale netwerken
Look for responds of Ceulemans F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceulemans F. Laat een reactie achter voor Ceulemans F. Ceulemans F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceulemans F. Leave a respond for Ceulemans F. Ceulemans F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceulemans F op de google maps. Adres en contacten Ceulemans F
Location of Ceulemans F on the google maps. Address and contacts of Ceulemans F

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceulemans F Ceulemans F: CULTUREEL CENTRUM DE KAM | LIBERT SA JARDINS & LOISIRS SA | AVD-DIAMONDS JEWELRY | Quick Wash | PATRIK GERAERTS

Other related companies as Ceulemans F: CULTUREEL CENTRUM DE KAM | LIBERT SA JARDINS & LOISIRS SA | AVD-DIAMONDS JEWELRY | Quick Wash | PATRIK GERAERTS

Ceulemans F is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceulemans F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05604095458. Het bedrijf Ceulemans F bevindt zich op het adres: Herseltsesteenweg 159; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in Ceulemans F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ceulemans F is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceulemans F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceulemans F, openstaande posities, locatie van Ceulemans F op de kaart.

Ceulemans F is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceulemans F, company assigned to the tax number BE05604095458. The company Ceulemans F is located at the address: Herseltsesteenweg 159; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. Products created in Ceulemans F were not found.
The main activity of Ceulemans F is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceulemans F is not available. You also can look at reviews of Ceulemans F, open positions, location of Ceulemans F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceulemans F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceulemans F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceulemans F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceulemans F, employees, financial statistics.