ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Private companiesRailroad Transportation • ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Contactgegevens ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Poelkapellestraat 40; 8650; Houthulst, België

Telefoon (phone): 051 70 85 90 (+32-051 70 85 90) 051 70 85 90 (+32-051 70 85 90)

Fax (fax): 051 70 28 21 (+32-051 70 28 21) 051 70 28 21 (+32-051 70 28 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCENT MEUBEL & INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCENT MEUBEL & INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Products information ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Addition kinds of activities for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

5193. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
23890104. Regalia | Regalia
24990200. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers

Werken bij ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Orderpicker vaste ploeg naar keuze (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het klaarzetten van bestellingen voor grootwarenhuizen. U werkt daarvoor met een BT en voicepicksysteem of scanner (worden beide aangeleerd) - ophalen van goederen - verdeling van de goederen - stapelen goederen

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Laat een reactie achter voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. ACCENT MEUBEL & INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Leave a respond for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. ACCENT MEUBEL & INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCENT MEUBEL & INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Location of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCENT MEUBEL & INTERIEUR ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: BIERHANDEL SEVENS | NOEL BOONAERT | M. PITTIE | Trust Finance Assistance | Aludan

Other related companies as ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: BIERHANDEL SEVENS | NOEL BOONAERT | M. PITTIE | Trust Finance Assistance | Aludan

ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf ACCENT MEUBEL & INTERIEUR bevindt zich op het adres: Poelkapellestraat 40; 8650; Houthulst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, openstaande posities, locatie van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR op de kaart.

ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, company assigned to the tax number BE05946868896. The company ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is located at the address: Poelkapellestraat 40; 8650; Houthulst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. Products created in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR were not found.
The main activity of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, open positions, location of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, employees, financial statistics.