Arcade-Gloster

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Arcade-Gloster
Private companiesFood Stores • Arcade-Gloster

Contactgegevens Arcade-Gloster: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arcade-Gloster: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arcade-Gloster

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 390; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 75 99 99; 0478 26 39 60 (+32-056 75 99 99; 0478 26 39 60) 056 75 99 99; 0478 26 39 60 (+32-056 75 99 99; 0478 26 39 60)

Fax (fax): 0478 26 39 60; 056 75 46 32 (+32-0478 26 39 60; 056 75 46 32) 0478 26 39 60; 056 75 46 32 (+32-0478 26 39 60; 056 75 46 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arcade-Gloster: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arcade-Gloster"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arcade-Gloster"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arcade-Gloster, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arcade-Gloster. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arcade-Gloster, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arcade-Gloster. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arcade-Gloster
Products information Arcade-Gloster

BTW identificatienummer (tax): BE03225830078
Ondernemingsnummer: 7454193115
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Garden decoration

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arcade-Gloster
(Get full report from official database of BE for Arcade-Gloster)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arcade-Gloster
Addition kinds of activities for Arcade-Gloster

25419901. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: wood
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
51990411. Garen, niet | Yarns, nec
67989902. Vastgoedbeleggingen | Realty investment trusts

Werken bij Arcade-Gloster: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arcade-Gloster: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arcade-Gloster. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arcade-Gloster. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Allround Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

Zoek naar antwoorden van Arcade-Gloster in sociale netwerken
Look for responds of Arcade-Gloster in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arcade-Gloster. Laat een reactie achter voor Arcade-Gloster. Arcade-Gloster bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arcade-Gloster. Leave a respond for Arcade-Gloster. Arcade-Gloster on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arcade-Gloster op de google maps. Adres en contacten Arcade-Gloster
Location of Arcade-Gloster on the google maps. Address and contacts of Arcade-Gloster

Andere gerelateerde bedrijven als come Arcade-Gloster Arcade-Gloster: Staelen Y | Pastorale | FRANKY DEKEYZER | PHARMACIE DE PIPAIX | Brussels Digital

Other related companies as Arcade-Gloster: Staelen Y | Pastorale | FRANKY DEKEYZER | PHARMACIE DE PIPAIX | Brussels Digital

Arcade-Gloster is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arcade-Gloster, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03225830078. Het bedrijf Arcade-Gloster bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 390; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Garden. Lijst met producten zijn Garden decoration.
De hoofdactiviteit van Arcade-Gloster is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arcade-Gloster is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arcade-Gloster, openstaande posities, locatie van Arcade-Gloster op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arcade-Gloster is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arcade-Gloster, company assigned to the tax number BE03225830078. The company Arcade-Gloster is located at the address: Brugsesteenweg 390; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Garden. List of products are Garden decoration.
The main activity of Arcade-Gloster is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arcade-Gloster is not available. You also can look at reviews of Arcade-Gloster, open positions, location of Arcade-Gloster on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arcade-Gloster, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arcade-Gloster, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arcade-Gloster, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arcade-Gloster, employees, financial statistics.