TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES
Private companiesAmusement and Recreation Services • TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES

Contactgegevens TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reepstraat 121; 9170; Sint-Gillis-Waas, België

Telefoon (phone): 03 727 13 10; 03 727 13 30; 03 727 13 40 (+32-03 727 13 10; 03 727 13 30; 03 727 13 40) 03 727 13 10; 03 727 13 30; 03 727 13 40 (+32-03 727 13 10; 03 727 13 30; 03 727 13 40)

Fax (fax): +32 (3) 354-87-20 +32 (3) 354-87-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES
Products information TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES

BTW identificatienummer (tax): BE02713592529
Ondernemingsnummer: 9507263183
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Interior decoration; Furniture - General

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES
(Get full report from official database of BE for TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES
Addition kinds of activities for TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES

34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
36120316. Speelgoed transformatoren | Toy transformers
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service

Werken bij TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES in sociale netwerken
Look for responds of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. Laat een reactie achter voor TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. Leave a respond for TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES. TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES op de google maps. Adres en contacten TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES
Location of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES on the google maps. Address and contacts of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES

Andere gerelateerde bedrijven als come TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES: DE ZEEDUIF | Piano II (Le) SPRL | CHRISTIAN PIRENNE | NETCONSULT | L'AURORE

Other related companies as TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES: DE ZEEDUIF | Piano II (Le) SPRL | CHRISTIAN PIRENNE | NETCONSULT | L'AURORE

TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02713592529. Het bedrijf TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES bevindt zich op het adres: Reepstraat 121; 9170; Sint-Gillis-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 672,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Design. Lijst met producten zijn Interior decoration; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, openstaande posities, locatie van TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES op de kaart.

TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, company assigned to the tax number BE02713592529. The company TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES is located at the address: Reepstraat 121; 9170; Sint-Gillis-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 672,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Design. List of products are Interior decoration; Furniture - General.
The main activity of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES is not available. You also can look at reviews of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, open positions, location of TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOTAAL, INTERIEUR & ADVIES, employees, financial statistics.