LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl

Contactgegevens LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Clarisses 42; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 222 37 96 (+32-04 222 37 96) 04 222 37 96 (+32-04 222 37 96)

Fax (fax): 04 223 17 17 (+32-04 223 17 17) 04 223 17 17 (+32-04 223 17 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl
Products information LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04022613525
Ondernemingsnummer: 7421508789
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl
(Get full report from official database of BE for LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl
Addition kinds of activities for LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl

083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
931101. belasting | Taxation
23690202. Strandkleding: meisjes, kinder- en zuigelingen | Beachwear: girls', children's, and infants'
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
30890320. Raamkaders en sash, kunststoffen | Window frames and sash, plastics
38290601. Tariefregisters, voor straatauto's, bussen, enz. | Fare registers, for street cars, buses, etc.
51990409. dekzeilen | Tarpaulins

Werken bij LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl in sociale netwerken
Look for responds of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. Laat een reactie achter voor LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. Leave a respond for LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl. LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl op de google maps. Adres en contacten LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl
Location of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl on the google maps. Address and contacts of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl: PETINE | COIFFURE ALLAIN | COIFFURE SACHA | Gerodez T | SLEEPY VEERLE - LAAKDAL

Other related companies as LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl: PETINE | COIFFURE ALLAIN | COIFFURE SACHA | Gerodez T | SLEEPY VEERLE - LAAKDAL

LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04022613525. Het bedrijf LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl bevindt zich op het adres: Rue des Clarisses 42; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Design. Producten gemaakt in LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, openstaande posities, locatie van LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, company assigned to the tax number BE04022613525. The company LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl is located at the address: Rue des Clarisses 42; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Design. Products created in LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl were not found.
The main activity of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl is not available. You also can look at reviews of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, open positions, location of LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIGNE ROSET DESIRON & LIZEN sprl, employees, financial statistics.