DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN

Contactgegevens DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeelsebaan 83; 9200; Dendermonde (Grembergen), België

Telefoon (phone): 052 22 30 80 (+32-052 22 30 80) 052 22 30 80 (+32-052 22 30 80)

Fax (fax): 052 22 18 48 (+32-052 22 18 48) 052 22 18 48 (+32-052 22 18 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN
Products information DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE06392364501
Ondernemingsnummer: 7985107421
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN
(Get full report from official database of BE for DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN
Addition kinds of activities for DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN

225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
83220611. Sociaal werker | Social worker
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN in sociale netwerken
Look for responds of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. Laat een reactie achter voor DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. Leave a respond for DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN. DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN op de google maps. Adres en contacten DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN
Location of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN on the google maps. Address and contacts of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN: Boekhoudkantoor Jaeken L CV | DE PAREL SAUNA | J.L. ELECTRICIT? | MICHEL RIDELLE | Fassotte (Le)

Other related companies as DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN: Boekhoudkantoor Jaeken L CV | DE PAREL SAUNA | J.L. ELECTRICIT? | MICHEL RIDELLE | Fassotte (Le)

DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392364501. Het bedrijf DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN bevindt zich op het adres: Zeelsebaan 83; 9200; Dendermonde (Grembergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Design. Producten gemaakt in DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, openstaande posities, locatie van DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, company assigned to the tax number BE06392364501. The company DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN is located at the address: Zeelsebaan 83; 9200; Dendermonde (Grembergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Design. Products created in DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN were not found.
The main activity of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN is not available. You also can look at reviews of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, open positions, location of DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMUS MEUBELEN EN INTERIEURINRICHTINGEN, employees, financial statistics.