Samyn Ent

Contactgegevens Samyn Ent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Samyn Ent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Samyn Ent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e Brunehault 9; 7080; Frameries (Sars-la-Bruy猫re), België

Telefoon (phone): 065 67 77 74 (+32-065 67 77 74) 065 67 77 74 (+32-065 67 77 74)

Fax (fax): 065 67 77 74 (+32-065 67 77 74) 065 67 77 74 (+32-065 67 77 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Samyn Ent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Samyn Ent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Samyn Ent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Samyn Ent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Samyn Ent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Samyn Ent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Samyn Ent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Samyn Ent
Products information Samyn Ent

BTW identificatienummer (tax): BE07789276123
Ondernemingsnummer: 1276306152
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Samyn Ent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Custom made

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Samyn Ent
(Get full report from official database of BE for Samyn Ent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Samyn Ent
Addition kinds of activities for Samyn Ent

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
965104. Regeling, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commerical sectors, level of government
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
20350105. Geurstoffen, vleesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, meat sauces (except tomato and dry)
28359901. Barium diagnostische middelen | Barium diagnostic agents
35230118. Zwadvormers | Windrowers
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying

Werken bij Samyn Ent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Samyn Ent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Samyn Ent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Samyn Ent. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Voorbereider Carosserie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Plamuren, schuren, voorbereiden, afplakken - Aflakken & vernissen - Afwerken

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van Samyn Ent in sociale netwerken
Look for responds of Samyn Ent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Samyn Ent. Laat een reactie achter voor Samyn Ent. Samyn Ent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Samyn Ent. Leave a respond for Samyn Ent. Samyn Ent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Samyn Ent op de google maps. Adres en contacten Samyn Ent
Location of Samyn Ent on the google maps. Address and contacts of Samyn Ent

Andere gerelateerde bedrijven als come Samyn Ent Samyn Ent: Netvisie BVBA | BRAMS ROBERT & Cie SA-NV | VANDENBERG | MARCHAL | Turing Industries NV

Other related companies as Samyn Ent: Netvisie BVBA | BRAMS ROBERT & Cie SA-NV | VANDENBERG | MARCHAL | Turing Industries NV

Samyn Ent is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Samyn Ent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789276123. Het bedrijf Samyn Ent bevindt zich op het adres: Chauss茅e Brunehault 9; 7080; Frameries (Sars-la-Bruy猫re). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Custom made. Producten gemaakt in Samyn Ent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Samyn Ent is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Samyn Ent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Samyn Ent, openstaande posities, locatie van Samyn Ent op de kaart.

Samyn Ent is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Samyn Ent, company assigned to the tax number BE07789276123. The company Samyn Ent is located at the address: Chauss茅e Brunehault 9; 7080; Frameries (Sars-la-Bruy猫re). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Custom made. Products created in Samyn Ent were not found.
The main activity of Samyn Ent is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Samyn Ent is not available. You also can look at reviews of Samyn Ent, open positions, location of Samyn Ent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Samyn Ent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Samyn Ent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Samyn Ent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Samyn Ent, employees, financial statistics.