Namaste India

Contactgegevens Namaste India: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Namaste India: address, phone, fax, email, website, opening hours

Namaste India

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parklaan 12; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 77 46 58 (+32-053 77 46 58) 053 77 46 58 (+32-053 77 46 58)

Fax (fax): 053 78 15 69 (+32-053 78 15 69) 053 78 15 69 (+32-053 78 15 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Namaste India: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Namaste India"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Namaste India"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Namaste India, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Namaste India. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Namaste India, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Namaste India. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Namaste India
Products information Namaste India

BTW identificatienummer (tax): BE04058868408
Ondernemingsnummer: 5177001953
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Namaste India zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Namaste India
(Get full report from official database of BE for Namaste India)

Aanvulling soorten activiteiten voor Namaste India
Addition kinds of activities for Namaste India

16230101. Gas hoofdconstructie | Gas main construction
22110106. percale | Percale
24939903. Strandbord, georiënteerd | Strandboard, oriented
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
62890103. Beveiligingscommissie beveiligingshouders | Security holders protective committee

Werken bij Namaste India: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Namaste India: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Namaste India. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Namaste India. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VEREM CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van Namaste India in sociale netwerken
Look for responds of Namaste India in social networks

Lees alle opmerkingen voor Namaste India. Laat een reactie achter voor Namaste India. Namaste India bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Namaste India. Leave a respond for Namaste India. Namaste India on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Namaste India op de google maps. Adres en contacten Namaste India
Location of Namaste India on the google maps. Address and contacts of Namaste India

Andere gerelateerde bedrijven als come Namaste India Namaste India: THALASSA REIZEN | TRAMONTANA | Storms N | Penders-Porsche Centre SA | LES 3 COULEURS

Other related companies as Namaste India: THALASSA REIZEN | TRAMONTANA | Storms N | Penders-Porsche Centre SA | LES 3 COULEURS

Namaste India is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Namaste India, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04058868408. Het bedrijf Namaste India bevindt zich op het adres: Parklaan 12; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Art. Producten gemaakt in Namaste India zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Namaste India is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Namaste India is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Namaste India, openstaande posities, locatie van Namaste India op de kaart.

Namaste India is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Namaste India, company assigned to the tax number BE04058868408. The company Namaste India is located at the address: Parklaan 12; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Art. Products created in Namaste India were not found.
The main activity of Namaste India is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Namaste India is not available. You also can look at reviews of Namaste India, open positions, location of Namaste India on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Namaste India, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Namaste India, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Namaste India, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Namaste India, employees, financial statistics.