Montulet (Eb茅nisterie d'Art)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Montulet (Eb茅nisterie d'Art)
Private companiesFood Stores • Montulet (Eb茅nisterie d'Art)

Contactgegevens Montulet (Eb茅nisterie d'Art): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Montulet (Eb茅nisterie d'Art): address, phone, fax, email, website, opening hours

Montulet (Eb茅nisterie d'Art)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saint-Paul 75; 1457; Walhain (Walhain-Saint-Paul), België

Telefoon (phone): 010 65 53 67 (+32-010 65 53 67) 010 65 53 67 (+32-010 65 53 67)

Fax (fax): +32 (87) 193-83-48 +32 (87) 193-83-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Montulet (Eb茅nisterie d'Art): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Montulet (Eb茅nisterie d'Art)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Montulet (Eb茅nisterie d'Art)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Montulet (Eb茅nisterie d'Art), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Montulet (Eb茅nisterie d'Art), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Montulet (Eb茅nisterie d'Art)
Products information Montulet (Eb茅nisterie d'Art)

BTW identificatienummer (tax): BE02352142333
Ondernemingsnummer: 8157043457
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Antiques restoration; Furniture - Custom made

Product categorie (product category): Furniture - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Montulet (Eb茅nisterie d'Art)
(Get full report from official database of BE for Montulet (Eb茅nisterie d'Art))

Aanvulling soorten activiteiten voor Montulet (Eb茅nisterie d'Art)
Addition kinds of activities for Montulet (Eb茅nisterie d'Art)

10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
23920302. Dekens: gemaakt van aangekochte materialen | Blankets: made from purchased materials
26310305. Verpakkingsbord | Packaging board
33560203. Platinumgroepmetalen: rollen, tekenen of extruderen | Platinum group metals: rolling, drawing, or extruding
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
50720102. Noten (hardware) | Nuts (hardware)
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij Montulet (Eb茅nisterie d'Art): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Montulet (Eb茅nisterie d'Art): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van Montulet (Eb茅nisterie d'Art) in sociale netwerken
Look for responds of Montulet (Eb茅nisterie d'Art) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Laat een reactie achter voor Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Montulet (Eb茅nisterie d'Art) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Leave a respond for Montulet (Eb茅nisterie d'Art). Montulet (Eb茅nisterie d'Art) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Montulet (Eb茅nisterie d'Art) op de google maps. Adres en contacten Montulet (Eb茅nisterie d'Art)
Location of Montulet (Eb茅nisterie d'Art) on the google maps. Address and contacts of Montulet (Eb茅nisterie d'Art)

Andere gerelateerde bedrijven als come Montulet (Eb茅nisterie d'Art) Montulet (Eb茅nisterie d'Art): MESSIAEN NV | FLBRASSERIE ST BERNARD NV | BAVAY ALAIN | GARAGE AUTO WEST | ROGER LEBUTTE

Other related companies as Montulet (Eb茅nisterie d'Art): MESSIAEN NV | FLBRASSERIE ST BERNARD NV | BAVAY ALAIN | GARAGE AUTO WEST | ROGER LEBUTTE

Montulet (Eb茅nisterie d'Art) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Montulet (Eb茅nisterie d'Art), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02352142333. Het bedrijf Montulet (Eb茅nisterie d'Art) bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Paul 75; 1457; Walhain (Walhain-Saint-Paul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Art. Lijst met producten zijn Antiques restoration; Furniture - Custom made.
De hoofdactiviteit van Montulet (Eb茅nisterie d'Art) is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Montulet (Eb茅nisterie d'Art) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Montulet (Eb茅nisterie d'Art), openstaande posities, locatie van Montulet (Eb茅nisterie d'Art) op de kaart.

Montulet (Eb茅nisterie d'Art) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Montulet (Eb茅nisterie d'Art), company assigned to the tax number BE02352142333. The company Montulet (Eb茅nisterie d'Art) is located at the address: Rue de Saint-Paul 75; 1457; Walhain (Walhain-Saint-Paul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Art. List of products are Antiques restoration; Furniture - Custom made.
The main activity of Montulet (Eb茅nisterie d'Art) is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Montulet (Eb茅nisterie d'Art) is not available. You also can look at reviews of Montulet (Eb茅nisterie d'Art), open positions, location of Montulet (Eb茅nisterie d'Art) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Montulet (Eb茅nisterie d'Art), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Montulet (Eb茅nisterie d'Art), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Montulet (Eb茅nisterie d'Art), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Montulet (Eb茅nisterie d'Art), employees, financial statistics.