TRADIMPEX MOBILIER SPRL

Contactgegevens TRADIMPEX MOBILIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRADIMPEX MOBILIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRADIMPEX MOBILIER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route Charlemagne 9A; 4841; Welkenraedt (Henri-Chapelle), België

Telefoon (phone): 087 89 03 99 (+32-087 89 03 99) 087 89 03 99 (+32-087 89 03 99)

Fax (fax): 087 88 21 95 (+32-087 88 21 95) 087 88 21 95 (+32-087 88 21 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRADIMPEX MOBILIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRADIMPEX MOBILIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRADIMPEX MOBILIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRADIMPEX MOBILIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRADIMPEX MOBILIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRADIMPEX MOBILIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRADIMPEX MOBILIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRADIMPEX MOBILIER SPRL
Products information TRADIMPEX MOBILIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02860809326
Ondernemingsnummer: 6938659667
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Furniture - Collectivities; Furniture - Office; Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Furniture - School

Product categorie (product category): Furniture - Armchairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRADIMPEX MOBILIER SPRL
(Get full report from official database of BE for TRADIMPEX MOBILIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRADIMPEX MOBILIER SPRL
Addition kinds of activities for TRADIMPEX MOBILIER SPRL

201503. Eier verwerking | Egg processing
311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
35610102. Pompen, olieput en veld | Pumps, oil well and field
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space

Werken bij TRADIMPEX MOBILIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRADIMPEX MOBILIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRADIMPEX MOBILIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRADIMPEX MOBILIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van TRADIMPEX MOBILIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRADIMPEX MOBILIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRADIMPEX MOBILIER SPRL. Laat een reactie achter voor TRADIMPEX MOBILIER SPRL. TRADIMPEX MOBILIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRADIMPEX MOBILIER SPRL. Leave a respond for TRADIMPEX MOBILIER SPRL. TRADIMPEX MOBILIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRADIMPEX MOBILIER SPRL op de google maps. Adres en contacten TRADIMPEX MOBILIER SPRL
Location of TRADIMPEX MOBILIER SPRL on the google maps. Address and contacts of TRADIMPEX MOBILIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRADIMPEX MOBILIER SPRL TRADIMPEX MOBILIER SPRL: FLHOUTHANDEL LEIRMAN EN ZONEN BVBA | MAISON LUCAS | RAFAEL WIERINCKX | CHRISTIANE VERVAECK | WOLF HALBERTHAL DIAMOND

Other related companies as TRADIMPEX MOBILIER SPRL: FLHOUTHANDEL LEIRMAN EN ZONEN BVBA | MAISON LUCAS | RAFAEL WIERINCKX | CHRISTIANE VERVAECK | WOLF HALBERTHAL DIAMOND

TRADIMPEX MOBILIER SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRADIMPEX MOBILIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02860809326. Het bedrijf TRADIMPEX MOBILIER SPRL bevindt zich op het adres: Route Charlemagne 9A; 4841; Welkenraedt (Henri-Chapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Armchairs. Lijst met producten zijn Furniture - Collectivities; Furniture - Office; Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Furniture - School.
De hoofdactiviteit van TRADIMPEX MOBILIER SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRADIMPEX MOBILIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRADIMPEX MOBILIER SPRL, openstaande posities, locatie van TRADIMPEX MOBILIER SPRL op de kaart.

TRADIMPEX MOBILIER SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRADIMPEX MOBILIER SPRL, company assigned to the tax number BE02860809326. The company TRADIMPEX MOBILIER SPRL is located at the address: Route Charlemagne 9A; 4841; Welkenraedt (Henri-Chapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Armchairs. List of products are Furniture - Collectivities; Furniture - Office; Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Furniture - School.
The main activity of TRADIMPEX MOBILIER SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRADIMPEX MOBILIER SPRL is not available. You also can look at reviews of TRADIMPEX MOBILIER SPRL, open positions, location of TRADIMPEX MOBILIER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRADIMPEX MOBILIER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRADIMPEX MOBILIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRADIMPEX MOBILIER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRADIMPEX MOBILIER SPRL, employees, financial statistics.