TransFurans Chemicals TFC BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • TransFurans Chemicals TFC BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • TransFurans Chemicals TFC BVBA

Contactgegevens TransFurans Chemicals TFC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TransFurans Chemicals TFC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TransFurans Chemicals TFC BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark Leukaard 2 2440 Geel, België

Telefoon (phone): 014.57 87 47 (+32-014.57 87 47) 014.57 87 47 (+32-014.57 87 47)

Fax (fax): 014.57 87 67 (+32-014.57 87 67) 014.57 87 67 (+32-014.57 87 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TransFurans Chemicals TFC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TransFurans Chemicals TFC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TransFurans Chemicals TFC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TransFurans Chemicals TFC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TransFurans Chemicals TFC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TransFurans Chemicals TFC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TransFurans Chemicals TFC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TransFurans Chemicals TFC BVBA
Products information TransFurans Chemicals TFC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06432189941
Ondernemingsnummer: 4905914306
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Furfuryl alcohol

Product categorie (product category): Furan Resins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TransFurans Chemicals TFC BVBA
(Get full report from official database of BE for TransFurans Chemicals TFC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TransFurans Chemicals TFC BVBA
Addition kinds of activities for TransFurans Chemicals TFC BVBA

01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
59320200. Antiques | Antiques
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij TransFurans Chemicals TFC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TransFurans Chemicals TFC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TransFurans Chemicals TFC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TransFurans Chemicals TFC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Poetshulp Student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van TransFurans Chemicals TFC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TransFurans Chemicals TFC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TransFurans Chemicals TFC BVBA. Laat een reactie achter voor TransFurans Chemicals TFC BVBA. TransFurans Chemicals TFC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TransFurans Chemicals TFC BVBA. Leave a respond for TransFurans Chemicals TFC BVBA. TransFurans Chemicals TFC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TransFurans Chemicals TFC BVBA op de google maps. Adres en contacten TransFurans Chemicals TFC BVBA
Location of TransFurans Chemicals TFC BVBA on the google maps. Address and contacts of TransFurans Chemicals TFC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TransFurans Chemicals TFC BVBA TransFurans Chemicals TFC BVBA: RELAIS DE LA POSTE | Grymmersost Benelux | VIKINGS | KVM Supplies | PAPETERIE PAUL MICHENAUD

Other related companies as TransFurans Chemicals TFC BVBA: RELAIS DE LA POSTE | Grymmersost Benelux | VIKINGS | KVM Supplies | PAPETERIE PAUL MICHENAUD

TransFurans Chemicals TFC BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TransFurans Chemicals TFC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06432189941. Het bedrijf TransFurans Chemicals TFC BVBA bevindt zich op het adres: Industriepark Leukaard 2 2440 Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furan Resins. Lijst met producten zijn Furfuryl alcohol.
De hoofdactiviteit van TransFurans Chemicals TFC BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TransFurans Chemicals TFC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TransFurans Chemicals TFC BVBA, openstaande posities, locatie van TransFurans Chemicals TFC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TransFurans Chemicals TFC BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TransFurans Chemicals TFC BVBA, company assigned to the tax number BE06432189941. The company TransFurans Chemicals TFC BVBA is located at the address: Industriepark Leukaard 2 2440 Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 873,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furan Resins. List of products are Furfuryl alcohol.
The main activity of TransFurans Chemicals TFC BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TransFurans Chemicals TFC BVBA is not available. You also can look at reviews of TransFurans Chemicals TFC BVBA, open positions, location of TransFurans Chemicals TFC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TransFurans Chemicals TFC BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TransFurans Chemicals TFC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TransFurans Chemicals TFC BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TransFurans Chemicals TFC BVBA, employees, financial statistics.