VIT-A-SEC / SCAILLET M.

Contactgegevens VIT-A-SEC / SCAILLET M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIT-A-SEC / SCAILLET M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIT-A-SEC / SCAILLET M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Montigny 18; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 33 35 83 (+32-071 33 35 83) 071 33 35 83 (+32-071 33 35 83)

Fax (fax): +32 (57) 820-98-11 +32 (57) 820-98-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIT-A-SEC / SCAILLET M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIT-A-SEC / SCAILLET M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIT-A-SEC / SCAILLET M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIT-A-SEC / SCAILLET M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIT-A-SEC / SCAILLET M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIT-A-SEC / SCAILLET M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIT-A-SEC / SCAILLET M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIT-A-SEC / SCAILLET M.
Products information VIT-A-SEC / SCAILLET M.

BTW identificatienummer (tax): BE01975585937
Ondernemingsnummer: 5492034912
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers

Product categorie (product category): Fur, leather and buckskin - Cleaning and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIT-A-SEC / SCAILLET M.
(Get full report from official database of BE for VIT-A-SEC / SCAILLET M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIT-A-SEC / SCAILLET M.
Addition kinds of activities for VIT-A-SEC / SCAILLET M.

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
32920104. Matrassen, asbest | Mattresses, asbestos
35969902. Badkamer weegschaal | Bathroom scales
39490404. Sneeuwschoenen | Snow skis
57310100. antennes | Antennas
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)

Werken bij VIT-A-SEC / SCAILLET M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIT-A-SEC / SCAILLET M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIT-A-SEC / SCAILLET M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIT-A-SEC / SCAILLET M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van VIT-A-SEC / SCAILLET M. in sociale netwerken
Look for responds of VIT-A-SEC / SCAILLET M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIT-A-SEC / SCAILLET M.. Laat een reactie achter voor VIT-A-SEC / SCAILLET M.. VIT-A-SEC / SCAILLET M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIT-A-SEC / SCAILLET M.. Leave a respond for VIT-A-SEC / SCAILLET M.. VIT-A-SEC / SCAILLET M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIT-A-SEC / SCAILLET M. op de google maps. Adres en contacten VIT-A-SEC / SCAILLET M.
Location of VIT-A-SEC / SCAILLET M. on the google maps. Address and contacts of VIT-A-SEC / SCAILLET M.

Andere gerelateerde bedrijven als come VIT-A-SEC / SCAILLET M. VIT-A-SEC / SCAILLET M.: BUREAU CEYMEULEN | BAKKERIJ PAYET | O.C.M.W. | F.C. ZWARTE DUIVELS | VINCENT DUPONT

Other related companies as VIT-A-SEC / SCAILLET M.: BUREAU CEYMEULEN | BAKKERIJ PAYET | O.C.M.W. | F.C. ZWARTE DUIVELS | VINCENT DUPONT

VIT-A-SEC / SCAILLET M. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIT-A-SEC / SCAILLET M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01975585937. Het bedrijf VIT-A-SEC / SCAILLET M. bevindt zich op het adres: Rue de Montigny 18; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fur, leather and buckskin - Cleaning and Repair. Lijst met producten zijn Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers.
De hoofdactiviteit van VIT-A-SEC / SCAILLET M. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIT-A-SEC / SCAILLET M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIT-A-SEC / SCAILLET M., openstaande posities, locatie van VIT-A-SEC / SCAILLET M. op de kaart.

VIT-A-SEC / SCAILLET M. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIT-A-SEC / SCAILLET M., company assigned to the tax number BE01975585937. The company VIT-A-SEC / SCAILLET M. is located at the address: Rue de Montigny 18; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fur, leather and buckskin - Cleaning and Repair. List of products are Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers.
The main activity of VIT-A-SEC / SCAILLET M. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIT-A-SEC / SCAILLET M. is not available. You also can look at reviews of VIT-A-SEC / SCAILLET M., open positions, location of VIT-A-SEC / SCAILLET M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIT-A-SEC / SCAILLET M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIT-A-SEC / SCAILLET M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIT-A-SEC / SCAILLET M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIT-A-SEC / SCAILLET M., employees, financial statistics.