POMPES FUNEBRES MORCIAUX

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • POMPES FUNEBRES MORCIAUX
Private companiesPersonal Services • POMPES FUNEBRES MORCIAUX

Contactgegevens POMPES FUNEBRES MORCIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNEBRES MORCIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNEBRES MORCIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Soldat Larivi猫re 45; 1370; Jodoigne, België

Telefoon (phone): 010 81 11 10; 019 63 48 43 (+32-010 81 11 10; 019 63 48 43) 010 81 11 10; 019 63 48 43 (+32-010 81 11 10; 019 63 48 43)

Fax (fax): 010 81 58 68 (+32-010 81 58 68) 010 81 58 68 (+32-010 81 58 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNEBRES MORCIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNEBRES MORCIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNEBRES MORCIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNEBRES MORCIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNEBRES MORCIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNEBRES MORCIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNEBRES MORCIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNEBRES MORCIAUX
Products information POMPES FUNEBRES MORCIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE03088775634
Ondernemingsnummer: 1416381835
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in POMPES FUNEBRES MORCIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNEBRES MORCIAUX
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNEBRES MORCIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNEBRES MORCIAUX
Addition kinds of activities for POMPES FUNEBRES MORCIAUX

244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns

Werken bij POMPES FUNEBRES MORCIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNEBRES MORCIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNEBRES MORCIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNEBRES MORCIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNEBRES MORCIAUX in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNEBRES MORCIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNEBRES MORCIAUX. Laat een reactie achter voor POMPES FUNEBRES MORCIAUX. POMPES FUNEBRES MORCIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNEBRES MORCIAUX. Leave a respond for POMPES FUNEBRES MORCIAUX. POMPES FUNEBRES MORCIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNEBRES MORCIAUX op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNEBRES MORCIAUX
Location of POMPES FUNEBRES MORCIAUX on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNEBRES MORCIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNEBRES MORCIAUX POMPES FUNEBRES MORCIAUX: TOIT ET MOI,IMMO SOC REG MONTOIS SCRL | CENTEA | Wattiez S | Saint-Georges Ets | ROMAIN LECROART

Other related companies as POMPES FUNEBRES MORCIAUX: TOIT ET MOI,IMMO SOC REG MONTOIS SCRL | CENTEA | Wattiez S | Saint-Georges Ets | ROMAIN LECROART

POMPES FUNEBRES MORCIAUX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNEBRES MORCIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03088775634. Het bedrijf POMPES FUNEBRES MORCIAUX bevindt zich op het adres: Rue du Soldat Larivi猫re 45; 1370; Jodoigne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in POMPES FUNEBRES MORCIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POMPES FUNEBRES MORCIAUX is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNEBRES MORCIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNEBRES MORCIAUX, openstaande posities, locatie van POMPES FUNEBRES MORCIAUX op de kaart.

POMPES FUNEBRES MORCIAUX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNEBRES MORCIAUX, company assigned to the tax number BE03088775634. The company POMPES FUNEBRES MORCIAUX is located at the address: Rue du Soldat Larivi猫re 45; 1370; Jodoigne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Funeral directors. Products created in POMPES FUNEBRES MORCIAUX were not found.
The main activity of POMPES FUNEBRES MORCIAUX is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNEBRES MORCIAUX is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNEBRES MORCIAUX, open positions, location of POMPES FUNEBRES MORCIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNEBRES MORCIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNEBRES MORCIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNEBRES MORCIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNEBRES MORCIAUX, employees, financial statistics.