GESTIONIQUE

Contactgegevens GESTIONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTIONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTIONIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERKINDEREN N-235; 1180; UCCLE, België

Telefoon (phone): 23461554 (+32-23461554) 23461554 (+32-23461554)

Fax (fax): +32 (67) 621-85-19 +32 (67) 621-85-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTIONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTIONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTIONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTIONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTIONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTIONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTIONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTIONIQUE
Products information GESTIONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02709747314
Ondernemingsnummer: 2790771484
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Logiciels.. Services: Conseillers en Informatique, Conseillers Internet, Applications Intranet.. Services: Produits Personnalis茅s.. Produits: Lifebook, PC, Portables, Information & Brochures, Primergy Servers, Serveurs.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTIONIQUE
(Get full report from official database of BE for GESTIONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTIONIQUE
Addition kinds of activities for GESTIONIQUE

233999. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
32639905. Servies, huishoudelijk en commercieel: besmettelijk | Tableware, household and commercial: semivitreous
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
79930403. Gokautomaat | Slot machine
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government

Werken bij GESTIONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTIONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTIONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTIONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Schrijnwerker atelier (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van GESTIONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of GESTIONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTIONIQUE. Laat een reactie achter voor GESTIONIQUE. GESTIONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTIONIQUE. Leave a respond for GESTIONIQUE. GESTIONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTIONIQUE op de google maps. Adres en contacten GESTIONIQUE
Location of GESTIONIQUE on the google maps. Address and contacts of GESTIONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTIONIQUE GESTIONIQUE: DUSSART JEAN SPRL | JEAN WERNER | ROBERT VANHOUTTE | Job Challenge | Malempr茅 Philippe

Other related companies as GESTIONIQUE: DUSSART JEAN SPRL | JEAN WERNER | ROBERT VANHOUTTE | Job Challenge | Malempr茅 Philippe

GESTIONIQUE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTIONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02709747314. Het bedrijf GESTIONIQUE bevindt zich op het adres: RUE VANDERKINDEREN N-235; 1180; UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels.. Services: Conseillers en Informatique, Conseillers Internet, Applications Intranet.. Services: Produits Personnalis茅s.. Produits: Lifebook, PC, Portables, Information & Brochures, Primergy Servers, Serveurs..
De hoofdactiviteit van GESTIONIQUE is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTIONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTIONIQUE, openstaande posities, locatie van GESTIONIQUE op de kaart.

GESTIONIQUE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTIONIQUE, company assigned to the tax number BE02709747314. The company GESTIONIQUE is located at the address: RUE VANDERKINDEREN N-235; 1180; UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fujitsu Siemens. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Logiciels.. Services: Conseillers en Informatique, Conseillers Internet, Applications Intranet.. Services: Produits Personnalis茅s.. Produits: Lifebook, PC, Portables, Information & Brochures, Primergy Servers, Serveurs..
The main activity of GESTIONIQUE is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTIONIQUE is not available. You also can look at reviews of GESTIONIQUE, open positions, location of GESTIONIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTIONIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTIONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTIONIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTIONIQUE, employees, financial statistics.