TASE RESEARCHE

Contactgegevens TASE RESEARCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TASE RESEARCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TASE RESEARCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLONEL PICKAERTSTRAAT 51; 1030; BRUXELLES-SCHAARBEEK, België

Telefoon (phone): 22427220 (+32-22427220) 22427220 (+32-22427220)

Fax (fax): +32 (14) 880-70-83 +32 (14) 880-70-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TASE RESEARCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TASE RESEARCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TASE RESEARCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TASE RESEARCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TASE RESEARCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TASE RESEARCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TASE RESEARCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TASE RESEARCHE
Products information TASE RESEARCHE

BTW identificatienummer (tax): BE06661254882
Ondernemingsnummer: 2588348388
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TASE RESEARCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TASE RESEARCHE
(Get full report from official database of BE for TASE RESEARCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TASE RESEARCHE
Addition kinds of activities for TASE RESEARCHE

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
24990302. Ladders, hout | Ladders, wood
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal
35560100. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij TASE RESEARCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TASE RESEARCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TASE RESEARCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TASE RESEARCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van TASE RESEARCHE in sociale netwerken
Look for responds of TASE RESEARCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TASE RESEARCHE. Laat een reactie achter voor TASE RESEARCHE. TASE RESEARCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TASE RESEARCHE. Leave a respond for TASE RESEARCHE. TASE RESEARCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TASE RESEARCHE op de google maps. Adres en contacten TASE RESEARCHE
Location of TASE RESEARCHE on the google maps. Address and contacts of TASE RESEARCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come TASE RESEARCHE TASE RESEARCHE: COIFFURE CAPUCINE | IVO WUYTS | JOSEPH HUBERT | LEO DE RAEYMAEKER | Nelissen BVBA

Other related companies as TASE RESEARCHE: COIFFURE CAPUCINE | IVO WUYTS | JOSEPH HUBERT | LEO DE RAEYMAEKER | Nelissen BVBA

TASE RESEARCHE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TASE RESEARCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661254882. Het bedrijf TASE RESEARCHE bevindt zich op het adres: COLONEL PICKAERTSTRAAT 51; 1030; BRUXELLES-SCHAARBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Producten gemaakt in TASE RESEARCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TASE RESEARCHE is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TASE RESEARCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TASE RESEARCHE, openstaande posities, locatie van TASE RESEARCHE op de kaart.

TASE RESEARCHE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TASE RESEARCHE, company assigned to the tax number BE06661254882. The company TASE RESEARCHE is located at the address: COLONEL PICKAERTSTRAAT 51; 1030; BRUXELLES-SCHAARBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fujitsu Siemens. Products created in TASE RESEARCHE were not found.
The main activity of TASE RESEARCHE is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TASE RESEARCHE is not available. You also can look at reviews of TASE RESEARCHE, open positions, location of TASE RESEARCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TASE RESEARCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TASE RESEARCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TASE RESEARCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TASE RESEARCHE, employees, financial statistics.