Het Elfde Gebod

Contactgegevens Het Elfde Gebod: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Elfde Gebod: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Elfde Gebod

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Milsestraat 54; 3053; Oud-Heverlee (Haasrode), België

Telefoon (phone): 016 40 18 98 (+32-016 40 18 98) 016 40 18 98 (+32-016 40 18 98)

Fax (fax): +32 (15) 282-48-78 +32 (15) 282-48-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Elfde Gebod: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Elfde Gebod"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Elfde Gebod"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Elfde Gebod, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Elfde Gebod. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Elfde Gebod, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Elfde Gebod. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Elfde Gebod
Products information Het Elfde Gebod

BTW identificatienummer (tax): BE02636688232
Ondernemingsnummer: 1177429199
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Coal

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Elfde Gebod
(Get full report from official database of BE for Het Elfde Gebod)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Elfde Gebod
Addition kinds of activities for Het Elfde Gebod

279100. zetwerk | Typesetting
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
32720605. Cilinderpijp, voorspannen of voorspannen beton | Cylinder pipe, prestressed or pretensioned concrete
51690206. Gassen, samengeperst en vloeibaar | Gases, compressed and liquefied
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij Het Elfde Gebod: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Elfde Gebod: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Elfde Gebod. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Elfde Gebod. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

Zoek naar antwoorden van Het Elfde Gebod in sociale netwerken
Look for responds of Het Elfde Gebod in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Elfde Gebod. Laat een reactie achter voor Het Elfde Gebod. Het Elfde Gebod bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Elfde Gebod. Leave a respond for Het Elfde Gebod. Het Elfde Gebod on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Elfde Gebod op de google maps. Adres en contacten Het Elfde Gebod
Location of Het Elfde Gebod on the google maps. Address and contacts of Het Elfde Gebod

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Elfde Gebod Het Elfde Gebod: HOME LE VAL DUCHESSE | Wauthy | ECOLE FOND. COMMUNALE | DE GROEF PATRICK | Pictoresque Fotostudio

Other related companies as Het Elfde Gebod: HOME LE VAL DUCHESSE | Wauthy | ECOLE FOND. COMMUNALE | DE GROEF PATRICK | Pictoresque Fotostudio

Het Elfde Gebod is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Elfde Gebod, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636688232. Het bedrijf Het Elfde Gebod bevindt zich op het adres: Milsestraat 54; 3053; Oud-Heverlee (Haasrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Coal.
De hoofdactiviteit van Het Elfde Gebod is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Elfde Gebod is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Elfde Gebod, openstaande posities, locatie van Het Elfde Gebod op de kaart.

Het Elfde Gebod is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Elfde Gebod, company assigned to the tax number BE02636688232. The company Het Elfde Gebod is located at the address: Milsestraat 54; 3053; Oud-Heverlee (Haasrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuels. List of products are Coal.
The main activity of Het Elfde Gebod is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Elfde Gebod is not available. You also can look at reviews of Het Elfde Gebod, open positions, location of Het Elfde Gebod on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Elfde Gebod, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Elfde Gebod, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Elfde Gebod, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Elfde Gebod, employees, financial statistics.