Ghekiere-Verbeke

Contactgegevens Ghekiere-Verbeke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghekiere-Verbeke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghekiere-Verbeke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstsestraat 136; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 71 18 47; 056 73 63 73 (+32-056 71 18 47; 056 73 63 73) 056 71 18 47; 056 73 63 73 (+32-056 71 18 47; 056 73 63 73)

Fax (fax): 056 73 63 89 (+32-056 73 63 89) 056 73 63 89 (+32-056 73 63 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghekiere-Verbeke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghekiere-Verbeke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghekiere-Verbeke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghekiere-Verbeke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghekiere-Verbeke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghekiere-Verbeke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghekiere-Verbeke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghekiere-Verbeke
Products information Ghekiere-Verbeke

BTW identificatienummer (tax): BE01875610351
Ondernemingsnummer: 1863250732
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Ghekiere-Verbeke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghekiere-Verbeke
(Get full report from official database of BE for Ghekiere-Verbeke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghekiere-Verbeke
Addition kinds of activities for Ghekiere-Verbeke

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
28190205. Hydrocyaanzuur | Hydrocyanic acid
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)

Werken bij Ghekiere-Verbeke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghekiere-Verbeke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghekiere-Verbeke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghekiere-Verbeke. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Ghekiere-Verbeke in sociale netwerken
Look for responds of Ghekiere-Verbeke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghekiere-Verbeke. Laat een reactie achter voor Ghekiere-Verbeke. Ghekiere-Verbeke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghekiere-Verbeke. Leave a respond for Ghekiere-Verbeke. Ghekiere-Verbeke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghekiere-Verbeke op de google maps. Adres en contacten Ghekiere-Verbeke
Location of Ghekiere-Verbeke on the google maps. Address and contacts of Ghekiere-Verbeke

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghekiere-Verbeke Ghekiere-Verbeke: ERIC GILLISJANS | A.D. Technics NV | TECHNO-BOIS | Electro 2000 SPRL | RENAULT CENTRE-AUTOMOBILES SA

Other related companies as Ghekiere-Verbeke: ERIC GILLISJANS | A.D. Technics NV | TECHNO-BOIS | Electro 2000 SPRL | RENAULT CENTRE-AUTOMOBILES SA

Ghekiere-Verbeke is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghekiere-Verbeke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01875610351. Het bedrijf Ghekiere-Verbeke bevindt zich op het adres: Hulstsestraat 136; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuels. Producten gemaakt in Ghekiere-Verbeke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ghekiere-Verbeke is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghekiere-Verbeke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghekiere-Verbeke, openstaande posities, locatie van Ghekiere-Verbeke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ghekiere-Verbeke is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ghekiere-Verbeke, company assigned to the tax number BE01875610351. The company Ghekiere-Verbeke is located at the address: Hulstsestraat 136; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuels. Products created in Ghekiere-Verbeke were not found.
The main activity of Ghekiere-Verbeke is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghekiere-Verbeke is not available. You also can look at reviews of Ghekiere-Verbeke, open positions, location of Ghekiere-Verbeke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghekiere-Verbeke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghekiere-Verbeke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghekiere-Verbeke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghekiere-Verbeke, employees, financial statistics.