Depoortere Pierre BVBA

Contactgegevens Depoortere Pierre BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depoortere Pierre BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depoortere Pierre BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselaarsestraat 43; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): 056 35 34 22 (+32-056 35 34 22) 056 35 34 22 (+32-056 35 34 22)

Fax (fax): 056 37 27 19 (+32-056 37 27 19) 056 37 27 19 (+32-056 37 27 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depoortere Pierre BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depoortere Pierre BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depoortere Pierre BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depoortere Pierre BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depoortere Pierre BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depoortere Pierre BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depoortere Pierre BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depoortere Pierre BVBA
Products information Depoortere Pierre BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01682800292
Ondernemingsnummer: 1936309814
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Coal; Transport - General

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depoortere Pierre BVBA
(Get full report from official database of BE for Depoortere Pierre BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depoortere Pierre BVBA
Addition kinds of activities for Depoortere Pierre BVBA

3275. Gipsproducten | Gypsum products
222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
358101. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij Depoortere Pierre BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depoortere Pierre BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depoortere Pierre BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depoortere Pierre BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van Depoortere Pierre BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Depoortere Pierre BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depoortere Pierre BVBA. Laat een reactie achter voor Depoortere Pierre BVBA. Depoortere Pierre BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depoortere Pierre BVBA. Leave a respond for Depoortere Pierre BVBA. Depoortere Pierre BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depoortere Pierre BVBA op de google maps. Adres en contacten Depoortere Pierre BVBA
Location of Depoortere Pierre BVBA on the google maps. Address and contacts of Depoortere Pierre BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Depoortere Pierre BVBA Depoortere Pierre BVBA: NIVELLES BةTON | SEFICO SC | BUREAU ASSURITY | EFFICACITEXTE | B.V. TECHNICS

Other related companies as Depoortere Pierre BVBA: NIVELLES BةTON | SEFICO SC | BUREAU ASSURITY | EFFICACITEXTE | B.V. TECHNICS

Depoortere Pierre BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depoortere Pierre BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682800292. Het bedrijf Depoortere Pierre BVBA bevindt zich op het adres: Roeselaarsestraat 43; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 170,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Coal; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Depoortere Pierre BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depoortere Pierre BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depoortere Pierre BVBA, openstaande posities, locatie van Depoortere Pierre BVBA op de kaart.

Depoortere Pierre BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depoortere Pierre BVBA, company assigned to the tax number BE01682800292. The company Depoortere Pierre BVBA is located at the address: Roeselaarsestraat 43; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 170,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fuels. List of products are Coal; Transport - General.
The main activity of Depoortere Pierre BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Depoortere Pierre BVBA is not available. You also can look at reviews of Depoortere Pierre BVBA, open positions, location of Depoortere Pierre BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depoortere Pierre BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depoortere Pierre BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depoortere Pierre BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depoortere Pierre BVBA, employees, financial statistics.