COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL
Private companiesNonclassifiable Establishments • COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL

Contactgegevens COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue F茅lix Deblon 28; 4910; Theux (Polleur), België

Telefoon (phone): 087 23 06 61; 0475 48 83 92 (+32-087 23 06 61; 0475 48 83 92) 087 23 06 61; 0475 48 83 92 (+32-087 23 06 61; 0475 48 83 92)

Fax (fax): 087 23 06 61 (+32-087 23 06 61) 087 23 06 61 (+32-087 23 06 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL
Products information COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05929290771
Ondernemingsnummer: 2699035644
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Fuel oils

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL
Addition kinds of activities for COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL

376100. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
24510202. Mobiele klaslokalen | Mobile classrooms
35310610. Loaders, schop: zelfrijdend | Loaders, shovel: self-propelled
50120401. bromfietsen | Mopeds
64110000. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. Laat een reactie achter voor COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. Leave a respond for COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL. COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL
Location of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL: De Smedt NV | C M C BVBA | PATRICK VOLCKERICK | Centrum voor Beroepsopleiding IOBC Lier VZW | Willian's Interior & Garden

Other related companies as COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL: De Smedt NV | C M C BVBA | PATRICK VOLCKERICK | Centrum voor Beroepsopleiding IOBC Lier VZW | Willian's Interior & Garden

COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05929290771. Het bedrijf COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL bevindt zich op het adres: Avenue F茅lix Deblon 28; 4910; Theux (Polleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Fuel oils.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, openstaande posities, locatie van COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL op de kaart.

COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, company assigned to the tax number BE05929290771. The company COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL is located at the address: Avenue F茅lix Deblon 28; 4910; Theux (Polleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuels. List of products are Fuel oils.
The main activity of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, open positions, location of COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR CHARBONNIER KNEIP SPRL, employees, financial statistics.