Brandstoffen Kerfs NV

Contactgegevens Brandstoffen Kerfs NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brandstoffen Kerfs NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brandstoffen Kerfs NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 2062; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 52 19 09 (+32-011 52 19 09) 011 52 19 09 (+32-011 52 19 09)

Fax (fax): 011 52 28 18 (+32-011 52 28 18) 011 52 28 18 (+32-011 52 28 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brandstoffen Kerfs NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brandstoffen Kerfs NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brandstoffen Kerfs NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brandstoffen Kerfs NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brandstoffen Kerfs NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brandstoffen Kerfs NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brandstoffen Kerfs NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brandstoffen Kerfs NV
Products information Brandstoffen Kerfs NV

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Coal; Fuel oils

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brandstoffen Kerfs NV
(Get full report from official database of BE for Brandstoffen Kerfs NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brandstoffen Kerfs NV
Addition kinds of activities for Brandstoffen Kerfs NV

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies
50469901. Saldi, exclusief laboratorium | Balances, excluding laboratory
73190301. Sky schrijven | Sky writing
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij Brandstoffen Kerfs NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brandstoffen Kerfs NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brandstoffen Kerfs NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brandstoffen Kerfs NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Inpakker Metaal (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

Zoek naar antwoorden van Brandstoffen Kerfs NV in sociale netwerken
Look for responds of Brandstoffen Kerfs NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brandstoffen Kerfs NV. Laat een reactie achter voor Brandstoffen Kerfs NV. Brandstoffen Kerfs NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brandstoffen Kerfs NV. Leave a respond for Brandstoffen Kerfs NV. Brandstoffen Kerfs NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brandstoffen Kerfs NV op de google maps. Adres en contacten Brandstoffen Kerfs NV
Location of Brandstoffen Kerfs NV on the google maps. Address and contacts of Brandstoffen Kerfs NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Brandstoffen Kerfs NV Brandstoffen Kerfs NV: DI-STAR ANTWERP | TELEBOETIEK KNOKKE-HEIST | FRANCO | Het Opperste Bos | Ardennes (Des)

Other related companies as Brandstoffen Kerfs NV: DI-STAR ANTWERP | TELEBOETIEK KNOKKE-HEIST | FRANCO | Het Opperste Bos | Ardennes (Des)

Brandstoffen Kerfs NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brandstoffen Kerfs NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf Brandstoffen Kerfs NV bevindt zich op het adres: Europark 2062; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Coal; Fuel oils.
De hoofdactiviteit van Brandstoffen Kerfs NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brandstoffen Kerfs NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brandstoffen Kerfs NV, openstaande posities, locatie van Brandstoffen Kerfs NV op de kaart.

Brandstoffen Kerfs NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brandstoffen Kerfs NV, company assigned to the tax number BE04134124755. The company Brandstoffen Kerfs NV is located at the address: Europark 2062; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuels. List of products are Coal; Fuel oils.
The main activity of Brandstoffen Kerfs NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Brandstoffen Kerfs NV is not available. You also can look at reviews of Brandstoffen Kerfs NV, open positions, location of Brandstoffen Kerfs NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brandstoffen Kerfs NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brandstoffen Kerfs NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brandstoffen Kerfs NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brandstoffen Kerfs NV, employees, financial statistics.