Van Den Branden BVBA

Contactgegevens Van Den Branden BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Branden BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Branden BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstendreef 7; 9111; Sint-Niklaas (Belsele), België

Telefoon (phone): 03 772 31 32 (+32-03 772 31 32) 03 772 31 32 (+32-03 772 31 32)

Fax (fax): 03 569 16 58 (+32-03 569 16 58) 03 569 16 58 (+32-03 569 16 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Branden BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Branden BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Branden BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Branden BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Branden BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Branden BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Branden BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Branden BVBA
Products information Van Den Branden BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07711273193
Ondernemingsnummer: 7741760253
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Fuels

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Branden BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Den Branden BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Branden BVBA
Addition kinds of activities for Van Den Branden BVBA

274106. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
275907. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
511303. Dozen en containers | Boxes and containers
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
34699906. Helmen, staal | Helmets, steel
35770401. Punch card apparatuur: lezers, tabulators, sorters, enz. | Punch card equipment: readers, tabulators, sorters, etc.
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
59219901. Sterke drank | Hard liquor

Werken bij Van Den Branden BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Branden BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Branden BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Branden BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van Van Den Branden BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Branden BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Branden BVBA. Laat een reactie achter voor Van Den Branden BVBA. Van Den Branden BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Branden BVBA. Leave a respond for Van Den Branden BVBA. Van Den Branden BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Branden BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Den Branden BVBA
Location of Van Den Branden BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Den Branden BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Branden BVBA Van Den Branden BVBA: WASBEDRIJF & LINNENVERHUUR DE KEUKELAERE | GERVI-KLAFS | Carli Esmeralda | Vanbilsen Maurice BVBA | ZETELGIGANT

Other related companies as Van Den Branden BVBA: WASBEDRIJF & LINNENVERHUUR DE KEUKELAERE | GERVI-KLAFS | Carli Esmeralda | Vanbilsen Maurice BVBA | ZETELGIGANT

Van Den Branden BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Branden BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07711273193. Het bedrijf Van Den Branden BVBA bevindt zich op het adres: Hulstendreef 7; 9111; Sint-Niklaas (Belsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Fuels.
De hoofdactiviteit van Van Den Branden BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Branden BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Branden BVBA, openstaande posities, locatie van Van Den Branden BVBA op de kaart.

Van Den Branden BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Den Branden BVBA, company assigned to the tax number BE07711273193. The company Van Den Branden BVBA is located at the address: Hulstendreef 7; 9111; Sint-Niklaas (Belsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuel oils. List of products are Fuels.
The main activity of Van Den Branden BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Branden BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Den Branden BVBA, open positions, location of Van Den Branden BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Branden BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Branden BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Branden BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Branden BVBA, employees, financial statistics.