Sevens Petroleumprodukten NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Sevens Petroleumprodukten NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Sevens Petroleumprodukten NV

Contactgegevens Sevens Petroleumprodukten NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sevens Petroleumprodukten NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sevens Petroleumprodukten NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leo Baekelandlaan 1; 3900; Overpelt, België

Telefoon (phone): 011 64 14 19; 011 80 69 35 (+32-011 64 14 19; 011 80 69 35) 011 64 14 19; 011 80 69 35 (+32-011 64 14 19; 011 80 69 35)

Fax (fax): 011 80 20 71; 011 64 90 63 (+32-011 80 20 71; 011 64 90 63) 011 80 20 71; 011 64 90 63 (+32-011 80 20 71; 011 64 90 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sevens Petroleumprodukten NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sevens Petroleumprodukten NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sevens Petroleumprodukten NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sevens Petroleumprodukten NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sevens Petroleumprodukten NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sevens Petroleumprodukten NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sevens Petroleumprodukten NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sevens Petroleumprodukten NV
Products information Sevens Petroleumprodukten NV

BTW identificatienummer (tax): BE07590972900
Ondernemingsnummer: 3325805664
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Fuels

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sevens Petroleumprodukten NV
(Get full report from official database of BE for Sevens Petroleumprodukten NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sevens Petroleumprodukten NV
Addition kinds of activities for Sevens Petroleumprodukten NV

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
39440311. Dominoes | Dominoes
50820202. Logging apparatuur en benodigdheden | Logging equipment and supplies

Werken bij Sevens Petroleumprodukten NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sevens Petroleumprodukten NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sevens Petroleumprodukten NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sevens Petroleumprodukten NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van Sevens Petroleumprodukten NV in sociale netwerken
Look for responds of Sevens Petroleumprodukten NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sevens Petroleumprodukten NV. Laat een reactie achter voor Sevens Petroleumprodukten NV. Sevens Petroleumprodukten NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sevens Petroleumprodukten NV. Leave a respond for Sevens Petroleumprodukten NV. Sevens Petroleumprodukten NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sevens Petroleumprodukten NV op de google maps. Adres en contacten Sevens Petroleumprodukten NV
Location of Sevens Petroleumprodukten NV on the google maps. Address and contacts of Sevens Petroleumprodukten NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sevens Petroleumprodukten NV Sevens Petroleumprodukten NV: Vanderhoydonks Marc BVBA | DIERICKX PIETER | GUY MASSART | MICHEL CRUCIFIX | M&S MODE

Other related companies as Sevens Petroleumprodukten NV: Vanderhoydonks Marc BVBA | DIERICKX PIETER | GUY MASSART | MICHEL CRUCIFIX | M&S MODE

Sevens Petroleumprodukten NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sevens Petroleumprodukten NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07590972900. Het bedrijf Sevens Petroleumprodukten NV bevindt zich op het adres: Leo Baekelandlaan 1; 3900; Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Fuels.
De hoofdactiviteit van Sevens Petroleumprodukten NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sevens Petroleumprodukten NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sevens Petroleumprodukten NV, openstaande posities, locatie van Sevens Petroleumprodukten NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sevens Petroleumprodukten NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sevens Petroleumprodukten NV, company assigned to the tax number BE07590972900. The company Sevens Petroleumprodukten NV is located at the address: Leo Baekelandlaan 1; 3900; Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fuel oils. List of products are Fuels.
The main activity of Sevens Petroleumprodukten NV is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sevens Petroleumprodukten NV is not available. You also can look at reviews of Sevens Petroleumprodukten NV, open positions, location of Sevens Petroleumprodukten NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sevens Petroleumprodukten NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sevens Petroleumprodukten NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sevens Petroleumprodukten NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sevens Petroleumprodukten NV, employees, financial statistics.