Schmitz Jamar Ets SA

Contactgegevens Schmitz Jamar Ets SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schmitz Jamar Ets SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schmitz Jamar Ets SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert Counson 72; 4970; Stavelot (Francorchamps), België

Telefoon (phone): 087 27 50 51 (+32-087 27 50 51) 087 27 50 51 (+32-087 27 50 51)

Fax (fax): 087 27 55 37 (+32-087 27 55 37) 087 27 55 37 (+32-087 27 55 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schmitz Jamar Ets SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schmitz Jamar Ets SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schmitz Jamar Ets SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schmitz Jamar Ets SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schmitz Jamar Ets SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schmitz Jamar Ets SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schmitz Jamar Ets SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schmitz Jamar Ets SA
Products information Schmitz Jamar Ets SA

BTW identificatienummer (tax): BE07076263427
Ondernemingsnummer: 9418273925
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Schmitz Jamar Ets SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schmitz Jamar Ets SA
(Get full report from official database of BE for Schmitz Jamar Ets SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schmitz Jamar Ets SA
Addition kinds of activities for Schmitz Jamar Ets SA

452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
20489906. Feed premixes | Feed premixes
20999921. Azijn | Vinegar
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
28369901. Veterinaire biologische producten | Veterinary biological products
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij Schmitz Jamar Ets SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schmitz Jamar Ets SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schmitz Jamar Ets SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schmitz Jamar Ets SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Schmitz Jamar Ets SA in sociale netwerken
Look for responds of Schmitz Jamar Ets SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schmitz Jamar Ets SA. Laat een reactie achter voor Schmitz Jamar Ets SA. Schmitz Jamar Ets SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schmitz Jamar Ets SA. Leave a respond for Schmitz Jamar Ets SA. Schmitz Jamar Ets SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schmitz Jamar Ets SA op de google maps. Adres en contacten Schmitz Jamar Ets SA
Location of Schmitz Jamar Ets SA on the google maps. Address and contacts of Schmitz Jamar Ets SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schmitz Jamar Ets SA Schmitz Jamar Ets SA: Debaedts | FE. MEULENYZER | K. & TRAINING & CONSULT. | Hydropneuma | ANGELIQUE INDUSTRIES

Other related companies as Schmitz Jamar Ets SA: Debaedts | FE. MEULENYZER | K. & TRAINING & CONSULT. | Hydropneuma | ANGELIQUE INDUSTRIES

Schmitz Jamar Ets SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schmitz Jamar Ets SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07076263427. Het bedrijf Schmitz Jamar Ets SA bevindt zich op het adres: Rue Albert Counson 72; 4970; Stavelot (Francorchamps). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in Schmitz Jamar Ets SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schmitz Jamar Ets SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schmitz Jamar Ets SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schmitz Jamar Ets SA, openstaande posities, locatie van Schmitz Jamar Ets SA op de kaart.

Schmitz Jamar Ets SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schmitz Jamar Ets SA, company assigned to the tax number BE07076263427. The company Schmitz Jamar Ets SA is located at the address: Rue Albert Counson 72; 4970; Stavelot (Francorchamps). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuel oils. Products created in Schmitz Jamar Ets SA were not found.
The main activity of Schmitz Jamar Ets SA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schmitz Jamar Ets SA is not available. You also can look at reviews of Schmitz Jamar Ets SA, open positions, location of Schmitz Jamar Ets SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schmitz Jamar Ets SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schmitz Jamar Ets SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schmitz Jamar Ets SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schmitz Jamar Ets SA, employees, financial statistics.