Gijsen R BVBA

Contactgegevens Gijsen R BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gijsen R BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gijsen R BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ertbrandstraat 214; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 664 26 91 (+32-03 664 26 91) 03 664 26 91 (+32-03 664 26 91)

Fax (fax): 03 664 93 65 (+32-03 664 93 65) 03 664 93 65 (+32-03 664 93 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gijsen R BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gijsen R BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gijsen R BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gijsen R BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gijsen R BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gijsen R BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gijsen R BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gijsen R BVBA
Products information Gijsen R BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02016784667
Ondernemingsnummer: 4168731689
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Gijsen R BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gijsen R BVBA
(Get full report from official database of BE for Gijsen R BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gijsen R BVBA
Addition kinds of activities for Gijsen R BVBA

28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
31720201. Kaartgevallen | Card cases
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers

Werken bij Gijsen R BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gijsen R BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gijsen R BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gijsen R BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

Zoek naar antwoorden van Gijsen R BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gijsen R BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gijsen R BVBA. Laat een reactie achter voor Gijsen R BVBA. Gijsen R BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gijsen R BVBA. Leave a respond for Gijsen R BVBA. Gijsen R BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gijsen R BVBA op de google maps. Adres en contacten Gijsen R BVBA
Location of Gijsen R BVBA on the google maps. Address and contacts of Gijsen R BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gijsen R BVBA Gijsen R BVBA: POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | J. GOOSSENS | CHRISTEL TECCHIATO | DE ROECK & ZN | Veranneman John

Other related companies as Gijsen R BVBA: POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | J. GOOSSENS | CHRISTEL TECCHIATO | DE ROECK & ZN | Veranneman John

Gijsen R BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gijsen R BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02016784667. Het bedrijf Gijsen R BVBA bevindt zich op het adres: Ertbrandstraat 214; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in Gijsen R BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gijsen R BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gijsen R BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gijsen R BVBA, openstaande posities, locatie van Gijsen R BVBA op de kaart.

Gijsen R BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gijsen R BVBA, company assigned to the tax number BE02016784667. The company Gijsen R BVBA is located at the address: Ertbrandstraat 214; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fuel oils. Products created in Gijsen R BVBA were not found.
The main activity of Gijsen R BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gijsen R BVBA is not available. You also can look at reviews of Gijsen R BVBA, open positions, location of Gijsen R BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gijsen R BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gijsen R BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gijsen R BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gijsen R BVBA, employees, financial statistics.